Είτε μας αρέσει είτε όχι, το φθινόπωρο είναι εδώ, χτυπώντας τις πόρτες μας. Και αν το φθινόπωρο ήταν ένα πρόσωπο, πώς θα ήταν σύμφωνα με εσάς; Εμένα, με κάνει να σκεφτώ ένα γοητευτικό και μυστηριώδες κορίτσι, καλλιτέχνης με την καλοσύνη, που έρχεται να μας δώσει τους πιο όμορφους πίνακες ζωγραφικής. Σκιασμένο κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο, χαλαρά μαλλιά με τα οποία κάποια νεκρά φύλλα εμπλέκονται. Μια πραγματική νεράιδα.

Advertisements

Σήμερα παίρνουμε λοιπόν έμπνευση για να σας δείξουμε μερικές καταπληκτικές ιδέες και πολύ δημιουργικά που θα σας βοηθήσουν να καλέσετε το πνεύμα του φθινοπωρινού σπιτιού. Συνεπώς, μείνετε μαζί μας για να βρείτε τις καλύτερες DIY φθινοπωρινές κατασκευές και διακοσμήσεις.

Υπάρχουν πραγματικά πολλά απλά έργα που μπορείτε εύκολα να κάνετε με τα δικά σας χέρια, αυτό είναι σίγουρο… Αλλά προτού προχωρήσουμε στην παρουσίαση των καλύτερων ιδεών, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι οι μικρές κατασκευές αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για να ανακτήσετε κάποια αντικείμενα που θεωρείτε άχρηστα. Ξέρετε πώς να φτιάξετε άδειο βάζο από τα κονσερβοποιημένα προϊόντα που αγοράσατε; Μην τα πετάξετε…

Σας δίνουμε αμέσως μια ιδέα deco πολύ απλή… Γεμίστε τα με κάποια νεκρά φύλλα και προσθέστε μια ελαφριά γιρλάντα και έχετε μια όμορφη διακόσμηση χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε σημαντική προσπάθεια. Παρακάτω θα βρείτε πολλά έργα αυτού του είδους. Έτσι λοιπόν, χωρίς περαιτέρω λόγια, θα παρουσιάσουμε περισσότερες από 52 ιδέες που σίγουρα θα σας γοητεύσουν.

Advertisements

Πηγή

Advertisements