Με την εμφάνιση του κρύου καιρού, προσπαθούμε όλο και περισσότερο να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με πράγματα που θα μας κρατήσουν ζεστούς. Πλεκτά πουλόβερ και παχιές κάλτσες, ζεστές κουβέρτες και χαλιά, και ζεστό τσάι ή σοκολάτα – πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι δύσκολο να φανταστείτε τις χειμερινές ημέρες χωρίς αυτά τα ζεστά μικρά πράγματα…

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι οι οπτικές εντυπώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο; Τα ρούχα και τα ποτά μας βοηθούν να διατηρούμε την υγεία μας στο κρύο, και η ψυχολογική άνεση μας βοηθά να δούμε τα πράγματα πιο άνετα και ζεστά. Έτσι, η μόδα για πλεκτές υφές για το εσωτερικό, που έχουμε ήδη πει (που συνδέεται στο αποτέλεσμα αυτό) – είναι ιδιαίτερα σημαντική στις χειμερινές συνθήκες.

 

Εάν ταυτόχρονα σας αρέσει το πλέξιμο, υπάρχει η ευκαιρία όχι μόνο να ανακαινίσετε το σπίτι το  χειμώνα αλλά και να εξοικονομίσετε πολλά.

Μπορείτε να πλέκετε; Δείτε τις εκπληκτικές ιδέες που συγκεντρώθηκαν σε αυτό το άρθρο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε με τα χέρια σας από μαλλί ή συνθετικές ίνες και νήματα. Και εκείνοι που δεν δεν τα καταφέρνουν με το πλέξιμο, μπορούν να βρουν ένα παλιό πουλόβερ και να χρησιμοποιήσουν ένα έτοιμο πλεκτό ύφασμα (απλά κόψτε το απαραίτητο μέρος και ράψτε γύρω από τις άκρες, του αντικειμένου που θα το φορέσει).

Αυτή η συλλογή είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης. Είμαστε σίγουροι: θα αποπλανήσει ακόμη και εκείνους που εξακολουθούν να θεωρούν την πλεκτη διακόσμηση πολύ περίπλοκη. Θα δείτε: ακόμη και πολύ μικροσκοπικά αξεσουάρ όπως καλύμματα για φλιτζάνια και τσαγιέρες, μανσέτες στα πόδια των καρεκλών και των λαμπτήρων, κηροπήγια και αγγεία που φαίνονται πιο γοητευτικά, αλλά δημιουργούνται μέσα σε λίγα λεπτά.

 

 

 

 

 

Πηγή