Έχουμε ήδη συζητήσει στο παρελθόν το θέμα της διάταξης των εφηβικών δωματίων για αγόρι ή κορίτσι. Μετά την αποκάλυψη των βασικών συμβουλών για την οικοδόμηση της σφαίρας της εφηβικής ψυχής, τώρα είναι η στροφή για τη τέλειας διακόσμηση. Ο καμβάς είναι γεμάτος δημιουργικά και εντυπωσιακά έργα που υπογραμμίζουν την προσωπική γεύση του κάθε παιδιού. 

Advertisements

 

Αλλά με όλες αυτές τις πρωτότυπες ιδέες, θέτουμε στον εαυτό μας την ερώτηση: από πού να αρχίσουμε τον μετασχηματισμό; Εάν χρειάζεστε βοήθεια για το θέμα του νεανικού δωματίου, το παρακάτω άρθρο είναι για σας. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή από τα καλύτερα μαθήματα και ιδέες για την προσαρμογής του εσωτερικού χώρου από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

 

Ένας εκπαιδευτικός, δροσερός και εντυπωσιακός τρόπος για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας

Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για κάθε έργο; Η καλή οργάνωση. Δεδομένης της σημασίας του ζητούμενου καθήκοντος, καταρτίσαμε ένα λεπτομερές σχέδιο με τα διάφορα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε. Ισολογισμός: σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, μπορεί κανείς να επιλέξει μια πλήρη ή μερική αλλαγή του χώρου. Έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη διακόσμηση τοίχων, οροφής και δαπέδου. 

Στη συνέχεια, περνάμε από την προσαρμογή της πόρτας, των παραθύρων, των επίπλων όπως το κρεβάτι, το γραφείο, τα ράφια και η ντουλάπα.Τέλος, εάν θέλετε λιγότερο ριζοσπαστικό μετασχηματισμό, μπορούμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία αξεσουάρ και αντικειμένων πρακτικού και ατομικού σχεδιασμού όπως καθρέφτη, κρεμαστή λαμπτήρα, χαλί, μαξιλάρια, βάζο, τοίχος φωτογραφιών κλπ.

 

Advertisements

Μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την αλλαγή της ατμόσφαιρας είναι πιθανώς η διακόσμηση των τοίχων. Υπάρχουν αρκετές τεχνικές και δημιουργικές εναλλακτικές λύσεις για να δώσετε κάποια ζωντάνια στο εσωτερικό. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παραλλαγές που βλέπουμε: ακουαρέλα, διακόσμηση με ταινία washi ή αυτοκόλλητα, αναρτήσεις τοίχου ή DIY μακραμέ, ή δημιουργία τοίχου με φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε όμως με πολλά λόγια. Στις παρακάτω εικόνες έχουμε βρει  για σας τις  πιο κεφάτες και δροσερές ιδέες διακόσμησης και μεταμόρφωσης νεανικών δωματίων  από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Advertisements