Μην χασετε

Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι από τους καλλιτέχνες που αντέδρασαν έντονα στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Ο ερμηνευτής με τοποθέτησή του το πρωί του Σαββάτου εξέφρασε την αγάπη του στον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέροντας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια».

Advertisements

O Δημήτρης Μοθωναίος, λίγες ώρες αργότερα, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχολιάζοντας όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

 

Advertisements

in.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα