Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα για τον συνάδελφό της, Άρη Σερβετάλη, παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με την άποψή τους για το εμβόλιο.

Advertisements

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την παράσταση «Ρινόκερος», αλλά και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

 

«Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Ο Άρης (Σερβετάλης) χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά επειδή είμαστε μια μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί έχει κάθε δικαίωμα. Σεμνός», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Ματσούκα και συνέχισε:

 

«Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει και όλο αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου. Δεν μου αρέσει η φασαρία. Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου. Πρέπει να εμβολιαστούμε».

Advertisements

 

Όσον αφορα στο κίνημα metoo, τόνισε: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί. Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί. Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός».

Για το αν η ίδια έχει δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του θεάτρου: «Δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω σeξουαλική παρενόχληση. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες».

 

znews.gr

 

Advertisements