Πώς έχασε 10 κιλά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μιλάει για τα λάθη που έκανε και μέσα σε λίγους μήνες πήρε 10 κιλά, αλλά και τη σωστή διατροφή που την βοήθησε να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος και να το διατηρήσει.

Η δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια

“Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ… Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά. Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό έκανα κάποιες εξετάσεις, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν πει απλώς ξεκινώ μια δίαιτα. Έκανα διατροφή για 1 χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου”, λέει η Ζέτα Μακρυπούλια καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα για την υγεία”.

  Έλενα Κρεμλίδου για James: «Δεν κράτησε το λόγο του – Είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης»

“Στην αρχή ήθελα να χάσω πέντε κιλά για τα γυρίσματα μιας ταινίας, ξεκίνησα διατροφή δειλά δειλά χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και τελικά έφτασα να έχω χάσει, 14 κιλά. Ήθελα να φτάσω 60 κιλά ή ιδανικά 57. Αλλά έφτασα 51 με 52 και όταν είδα τον εαυτό μου σε μια άλλη ταινία είπα φτάνει. Με είδα στη πρεμιέρα της ταινίας και είχε αλλάξει το πρόσωπο μου, είχα γωνίες και κοψίματα που δεν τα είχα ποτέ και αποφάσισα και πάρω ένα δύο κιλά”, εξηγεί η καλλίγραμμη ηθοποιός αναφερόμενη στην δίαιτά της.

fthis.gr