Κριός

Η σημερινή μέρα, αγαπητοί Κριοί, σας προσφέρει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες να οργανωθείτε και να σκεφτείτε τον ιδανικότερο τρόπο για να βάλετε σε τάξη κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσωπικές ευθύνες που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης και εκρήξεων στο περιβάλλον που κινείστε, μην επεμβαίνετε στις διαφορές, τις κόντρες και τις διαφωνίες τρίτων ατόμων ή του eρωτικού σας συντρόφου, δώστε τη βοήθειά σας όταν σας ζητηθεί δίχως επιμονή και πείσμα.

Advertisements

 

Ταύρος

Ίσως επηρεαστεί σήμερα περισσότερο από το κανονικό, φίλοι Ταύροι, ο ψυχισμός και ο συναισθηματισμός σας από τις ευαίσθητες ισορροπίες που κινδυνεύουν να χαθούν στην καθημερινότητά σας, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας ζητήματα, είτε επηρεάζουν τα προσωπικά σας οράματα. Οργανωθείτε εσωτερικά, δημιουργήστε πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας με το ταίρι σας και τα προσφιλή σας άτομα, φτιάξτε σταθερές γέφυρες ομοψυχίας και αμοιβαιότητας στο δεσμό σας.

Δίδυμοι

Τακτοποιήστε τους δικούς σας χώρους, το σπίτι σας, τις αναμνήσεις σας, τις εικόνες που έρχονται στο μυαλό σας από το παρελθόν, αγαπητοί Δίδυμοι, φτιάξτε σήμερα το ιδανικό περιβάλλον για να αναπαυθείτε, για να σκεφτείτε με ηρεμία και ισορροπημένη διάθεση όλες τις εξελίξεις που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη δουλειά σας και στη συναισθηματική σας ζωή. Έχοντας ψυχραιμία και υπομονή, μπορείτε να αντικρούσετε τις προκλήσεις και τις παγίδες που κρύβουν άτομα, που επιβουλεύονται την ευτυχία σας.

 

Καρκίνος

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον γεμίζουν την ημέρα σας, φίλοι Καρκίνοι, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την εκτίμηση των αγαπημένων σας, να κάνετε σημαντικές υποχωρήσεις στις επιθυμίες και στα θέλω σας για χάρη της σταθερότητας του δεσμού σας, να μην παρεξηγείστε με το ταίρι σας για τις μικρολεπτομέρειες, να κρίνετε δίκαια τα λάθη των άλλων και τα δικά σας, με τα ίδια μέτρα και σταθμά.

Λέων

Με την έμφυτη αποφασιστικότητα της ψυχής και το εσωτερικό σας πάθος για ισορροπία, ηρεμία και γαλήνη στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Λέοντες, εκφράστε σήμερα τις ιδέες και τις απόψεις σας στα προσφιλή σας άτομα, διαθέτοντας ζεστό και τρυφερό προφίλ και όχι εριστικούς και έκρυθμους τόνους. Μην τσιγκουνεύεστε τα υλικά αγαθά αλλά και την αγάπη σας, μοιράστε απλόχερα στον eρωτικό σας σύντροφο την καλή και ευχάριστη διάθεσή σας, για να γευτείτε τρυφερές και ένθερμες στιγμές στη σχέση σας.

Advertisements

Παρθένος

Η σημερινή μέρα φίλοι Παρθένοι, είναι υπέροχη για να κάνετε αισιόδοξες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και τους φίλους σας, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που μπορούν να σας φέρουν πολύ κοντά στους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Επιδιώξτε μια ζεστή και ρομαντική επικοινωνία με τον eρωτικό σας σύντροφο, βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο δεσμό σας, μεταμορφώνοντας τη ρουτίνα και την ανία σε θερμές, ιδιωτικές στιγμές.

 

Ζυγός

Οργανώστε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, μια ευχάριστη συνάντηση με τους αγαπημένους σας στο δικό σας χώρο, γεμίστε το σπίτι σας με ζωντάνια και χαρούμενες στιγμές με τον eρωτικό σύντροφο, συζητήστε και διασκεδάστε σε ρυθμούς ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς με τα κοντινά σας άτομα. Αν υπάρξουν διχογνωμίες και διαφορετικές αντιλήψεις μην το βάζετε κάτω, κυνηγήστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, έχοντας αυτοπεποίθηση στο φλογερό ταμπεραμέντο και στη γλυκύτητα που εκπέμπετε.

Σκορπιός

Δώστε σημασία και προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, με τις προσφιλείς επαφές και το οικογενειακό σας περιβάλλον, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και εκρήξεις, που ίσως είναι δύσκολο να επουλωθούν στο κοντινό μέλλον. Οργανώστε με άψογο τρόπο τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και τις εκδηλώσεις που θέλετε να συμμετέχετε, κάντε έξυπνες δημόσιες σχέσεις, χωρίς να αποκαλύπτετε τα eρωτικά σχέδια και τα συναισθηματικά σας όνειρα σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης

Τοξότης

Τακτοποιήστε τις πάσης φύσεως σκέψεις σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, ακόμα και σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος που σας απασχολούν αρκετά και επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή. Παράλληλα με την ψυχαγωγία, τη χαλάρωση και τη γαλήνη που επιδιώκετε, οργανώστε τα επόμενα δημιουργικά σας πλάνα για το κοντινό μέλλον, είτε αυτά αφορούν ένα σημαντικό βήμα στην eρωτική σας σχέση, είτε έχουν να κάνουν με προσωπικά διλήμματα, που χρειάζεται να επιλυθούν άμεσα, οριστικά και σίγουρα.

 

Αιγόκερως

Ξεφύγετε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις αναποδιές και τις φουρτούνες της καθημερινότητας, κάνοντας ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα ή με τον eρωτικό σας σύντροφο, για να σκεφτείτε μεθοδικά και ήρεμα, για να χαλαρώσετε από τις επαγγελματικές εκκρεμότητες που επηρεάζουν και την eρωτική σας ζωή. Ίσως υπάρξει σύγκρουση απόψεων και συμφερόντων σε μια ένθερμη κουβέντα με το ταίρι σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας για να πάρετε αποφάσεις. 

Advertisements

Υδροχόος

Προστατέψτε σήμερα την υγεία σας, την ενεργητικότητα και το δυναμισμό σας, φίλοι Υδροχόοι, από την αντιπαλότητα ή την ανταγωνιστική διάθεση ενός δικού σας ανθρώπου. Μη δημιουργείτε αποστάσεις ανάμεσα σε άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, αναδείξτε τα προτερήματα, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με ήπιους και χαλαρούς τόνους. Το μυαλό σας δουλεύει με συνέπεια και φιλότιμο, συγκεντρωθείτε στους συναισθηματικούς στόχους και τις ανάγκες σας, για να ικανοποιηθείτε eρωτικά.

Ιχθύς

Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι έχουν σήμερα την τιμητική τους στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες, κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες, αλλά και διαφωνίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον ίσως επηρεάσουν τις σημαντικές και ουσιαστικές μελλοντικές σας επιλογές, δημιουργώντας διλήμματα και αναποφασιστικότητα. Κάντε την αυτοκριτική σας και μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις μικροσυγκρούσεις, οπλιστείτε με θάρρος και εντιμότητα αισθημάτων σε μια τρυφερή κουβέντα με το ταίρι σας, επουλώστε τις ευαίσθητες πληγές.

 

Πηγή

Advertisements