ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε διαφωνίες και αμφισβητήσεις, βρίσκει ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Σήμερα οι θετικές εξελίξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα που θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε τολμηρές ενέργειες, θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, προμηνύεται αρχή σταθερής eρωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι eρωτικά μόνοι σήμερα θα ενθουσιαστείτε, γνωριμία θα έχετε με γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε επαγγελματικά θέματα ίσως να εμφανιστούν φοβίες και αναστολές, εμπόδια και φραγμούς θα δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ενθαρρυντικές. Αφήστε στην άκρη τις απογοητευτικές σκέψεις, τα γεγονότα θα ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στον eρωτικό σας τομέα καταφθάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Δε θα αναζητήσετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, η στάση σας ίσως να είναι κάπως αναποφάσιστη. Στην eρωτική σας σχέση θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που δεν είστε και πολύ καιρό χωρισμένοι, ετοιμαστείτε ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα  θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, ίσως να παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Θα βρεθείτε με φίλους, αναζωογονητικές θα είναι οι συζητήσεις σας. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας τη μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

 

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, φιλική και ζεστή διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το eρωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της eρωτικής έλξης περνάτε σε θερμές eρωτικές πράξεις. Σήμερα θα λάβετε δημιουργικές προτάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε eρωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisements

Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο eρωτικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα, σκέψεις, και επαγγελματικές ιδέες. Σε οικονομικά ζητήματα δυναμικοί θα είναι οι στόχοι σας, βγαίνετε από την αδράνεια, με αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές, προσοχή στις σπατάλες. Στον eρωτικό σας τομέα η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει, οι σκοποί του θα είναι ξεκάθαροι.

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, προσοχή στον χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης, αποκαλύψτε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προμηνύεται μακροχρόνιος δεσμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Oι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε eρωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Η eρωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στις ψυχαναγκαστικές αντιδράσεις, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή eρωτικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε με συνειδητοποιημένες ενέργειες, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements