Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα οργάνωσης, δημιουργικότητας και γρήγορων αποφάσεων για τα ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας συναναστροφές είναι η σημερινή αγαπητοί Κριοί. Η μέρα σας κάνει περισσότερο επιτακτικούς και φανατικούς με τις απόψεις και τις ιδέες σας, για αυτό το λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο, πρέπει το μυαλό και οι σκέψεις σας να λειτουργούν άψογα ανά πάσα στιγμή.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η γλυκύτητα στους τρόπους και την συμπεριφορά σας, η ζεστασιά και η εκφραστικότητα στην επικοινωνία σας, η σταθερότητα και η έμφυτη σοβαρότητά σας είναι πιθανό φίλοι Ταύροι να «απειληθούν» σήμερα, από καταστάσεις και γεγονότα που προκύπτουν στην επαγγελματική, προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα και χρειάζεται να επιστρατεύσετε θετικές αντιστάσεις και πνευματική νηφαλιότητα, για να μην προκύψουν επικίνδυνες εξελίξεις στις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και τον eρωτικό σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τακτοποιείστε σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι εκκρεμότητες στην δουλειά και στο σπίτι σας, που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεση και την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οργανώστε τις σημαντικές σας ανάγκες χωρίς να εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μην βιάζεστε να πετύχετε τους eρωτικούς σας στόχους, δώστε χρόνο στο ταίρι σας να εκφράσει την τρυφερότητα και την ρομαντισμό του, βελτιώστε με μαεστρία και διπλωματία τις συνθήκες που επικρατούν στον δεσμό σας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να επιμείνετε περισσότερο σήμερα φίλοι Καρκίνοι στα θέματα εκείνα που θεωρείτε αρκετά σημαντικά στην επαγγελματική σας καριέρα, στις καταστάσεις που σας καίνε οικονομικά, να πιέσετε να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους οικείους σας και το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γιατί η αστρολογική όψη της ημέρας βοηθά απεριόριστα στο να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας, αρκεί να μην γίνεστε εριστικοί και εκρηκτικοί με τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Λέοντες, εξάρει τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας για να πετύχετε τους συναισθηματικούς σας στόχους. Βάλτε τάξη σε οικονομικά και προσωπικά θέματα που σας επηρεάζουν αρνητικά, τακτοποιήστε σήμερα με νηφαλιότητα και ηρεμία τις όποιες υποχρεώσεις σας κυνηγούν και απολαύστε μοναδικές, αισθησιακές, φλογερές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε και ποθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε σήμερα φίλοι Παρθένοι να φέρετε εις πέρας την κάθε δυσκολία, δυσλειτουργία και μπέρδεμα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα, να ξεπεράσετε εμπόδια και φραγμούς στην e`ρωτική σας ζωή που δυσχεραίνουν την ενότητα του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι απελευθερώστε όλον τον eρωτισμό και τη τρυφερή, ρομαντική σας διάθεση σε μια υπέροχη, νεογέννητη γνωριμία.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μήπως έχετε ξεφύγει λίγο αγαπητοί Ζυγοί από την ιεραρχία και τις προτεραιότητες που δίνετε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή; Μήπως χρειάζεται σήμερα να επιταχύνετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας στην δουλειά σας και παράλληλα να τακτοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας, συζητώντας ανοιχτά με τον eρωτικό σας σύντροφο για τις ανασφάλειες, τους φόβους και τις όποιες αμφιβολίες σας, δυσχεραίνουν την ενότητα του δεσμού σας;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να πάρετε σοβαρές και ουσιαστικές αποφάσεις που αφορούν ένα ταξίδι, μια φυγή που έχετε από καιρό προγραμματίσει φίλοι Σκορπιοί, να οργανώσετε με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας άτομα μια υπέροχη συγκέντρωση, να δημιουργήσετε ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα στον δεσμό σας, αψηφώντας τις όποιες προκλήσεις ή παγίδες στήνονται από κακόβουλες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανωθείτε σήμερα αγαπητοί Τοξότες, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας, ιεραρχήστε με προσοχή τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες και τις προσωπικές σας επιθυμίες, γιατί ίσως έχετε αρχίσει να χάνετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ακολουθείστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας στην συναισθηματική σας ζωή, μην στρέφεστε εναντίον του ανθρώπου που αγαπάτε για οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στην σχέση σας, μετριάστε τις υπερβολές, αγκαλιάστε το ταίρι σας με φροντίδα και στοργή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα φίλοι Αιγόκεροι ενδεχομένως σας κάνει περισσότερο οξύθυμους και νευρικούς σήμερα απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας επαφές, για αυτό το λόγο είναι προτιμότερο να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους και τις απόλυτες αντιλήψεις σας και να χαλαρώσετε με την συντροφιά αγαπημένων φίλων, μην αφήνετε το μυαλό σας να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, διοχετεύστε την ενέργειά σας στις υπέροχες τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο περισσότερο κρίνετε τους άλλους αγαπητοί Υδροχόοι, τόσο μεγαλύτερη και αυστηρότερη κριτική θα σας ασκούν και άλλο τόσο θα θυμώνετε, θα εκνευρίζεστε και θα χαλάει η διάθεσή σας. Σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια σας πριν τα κάνετε πράξεις, αγκαλιάστε με ζεστασιά και τρυφερότητα τα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο, κρατήστε μια σοβαρή και σταθερή στάση στις απόψεις και τα πιστεύω σας για να μην προκληθούν σήμερα επικίνδυνες και μη αναστρέψιμες ρωγμές στην σχέση σας.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Χαρίστε απλόχερα φίλοι Ιχθύς την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό σας στους συναδέλφους που συμπαθείτε και στέκονται στο πλευρό σας και στα προσφιλή σας άτομα που δικαιώνουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας, εμπιστευτείτε τον eρωτα και τους πόθους σας στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα σας, αποδείξτε με κάθε κουβέντα ή πράξη πως πρέπει να είναι περήφανος ο περίγυρός σας που σας έχει στην ζωή του και ανταμειφθείτε με την απόλυτη αφοσίωση και δοτικότητα του δεσμού σας.

 

Πηγή

Advertisements