Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, σε περίπτωση που πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις φροντίστε να τις σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην eρωτική σας επικοινωνία, που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να αποδεχτείτε καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Για τους χωρισμένους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, ίσως να μην απόδεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, θα νιώστε την ανάγκη να τερματίσετε καταστάσεις που σας πνιγούν και σας δυσαρεστούν. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει, το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για απότομες eρωτικές αλλαγές, θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, μη βιαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει έντονο eρωτικό ξάφνιασμα, που τελικά θα στρέψει τη σκέψη και τη δράση σας σε αναζήτηση καινούργιων eρωτικών περιπετειών. Η ανάγκη σας να βγείτε εκτός ρουτίνας θα φέρει αναποδογύρισμα, θα παρατηρηθεί σύγχυση στην καρδιά σας. Ίσως να αναζητήσετε καινούργιο ταίρι, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Αν υπάρχει ήδη πρόσωπο στη ζωή σας, τότε φροντίστε να μη δώσετε τροφή για παρεξηγήσεις ή για eρωτικά παρατράγουδα.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται eρωτικά εσάς, θα σας αναγκάσει να αποκαλύψετε τους στόχους σας. Θα βρει τρόπο να σας στριμώξει συναισθηματικά, αν νιώσετε την ανάγκη να ξεγλιστρήσετε να ξέρετε πως δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αποκαλύψεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να φανερώσετε ευθέως τους σκοπούς και τις βλέψεις σας, κι αν τα αισθήματα σας δεν είναι δυνατά, τότε αποφύγετε να δώσετε ψεύτικες ελπίδες.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε δε σας ικανοποιεί, δε θα λείψουν οι συγχύσεις και οι παθιασμένες διαφωνίες, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Εσάς τους eρωτικά μόνους θα σας τονώσει συνάντηση με ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος της σχέσης σας προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά ή αποτελούν μια γενική ψευδαίσθηση. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από περιορισμούς και καταπιεστικές συνθήκες, κάπως απρόβλεπτες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, αποφύγετε σπασμωδικές ή πιεστικές ενέργειες. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που πολύ γρήγορα από φιλικό θα μετατραπεί σε eρωτικό. Για την ώρα δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην προβληματίζεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενδεχομένως να εμφανίσετε αγανάκτηση, θυμό και έλλειψη ανεκτικότητας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας με το eρωτικό σας ταίρι, αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Για τους eρωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, σε περίπτωση που θελήσετε να το πλησιάσετε, κάντε το με τρόπο προσεγμένο και ευγενικό.

Τοξότης

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι σε περιορίζει και σου δημιουργεί πρόβλημα. Τώρα είσαι σε θέση να το κάνεις και βρίσκεις έξυπνες λύσεις και μεθόδους. Γενικά σου βγαίνουν πιο εύκολα και τα λόγια αλλά και οι πράξεις, που πιο παλιά σκεφτόσουν να πεις και να κάνεις. Δίνεις σημασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την βάζεις ως προτεραιότητα. Συναισθηματικά, νέες γνωριμίες προκύπτουν που σου εξάπτουν το ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σας διακατέχει μαχητικότητα και έντονη όρεξη για αποκαλύψεις και διεκδικήσεις, ωστόσο μπορεί θα εμφανίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, οι διαθέσεις σας θα είναι εγωιστικές. Σας συμβουλεύω να μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, εφαρμόστε μεθοδευμένη στρατηγική. Ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές, κρατήσετε την αυτοπεποίθησή σας σε λογικό πλαίσιο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, καλό θα είναι να μη φανείτε αυστηρά κάθετοι στις επιθυμίες σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λογούς που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα κάποιος θα βρει τρόπο να σας ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να μην υπολογίσετε το πρόσωπο που ήδη έχετε δίπλα σας.

Advertisements

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας, το νου σας σε κινήσεις διπλών eρωτικών παιχνιδιών, γιατί το πιθανότερο θα είναι να βγείτε στο τέλος εκτεθειμένοι. Αν κάτι σας πνιγεί και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής, καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, δώστε την ευκαιρία στο ταίρι σας να σας καταλάβει, να εντοπίσει τι ακριβώς αναζητάτε.

 

Πηγή

 

Advertisements