Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής. Σήμερα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, με θερμό μάτι θα δείτε τα καινούργια ενδεχόμενα. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα είναι εξίσου ελκυστικό όσο εσείς, θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο eρωτικής σχέσης. Eσείς που είστε σε δεσμό περνάτε σε στάδιο eρωτικής ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες δεσμευτικές υποσχέσεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα γίνετε πιο άμεσοι και πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα αναζητήσετε ριζικές λύσεις προκαλώντας αναλυτικούς διαλόγους. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι θα είστε αρνητικοί ως προς το περιστασιακό, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι ανάλογο των προσόντων σας. Αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις eρωτικές σας εκδηλώσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθούν οι επαφές σας σε σταθερή σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, από σήμερα θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα η ασφάλεια και η ηρεμία. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας θα αποφύγετε εντάσεις και ακρότητες. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ’ μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Σε προσωπικό ραντεβού θα εμφανιστούν έντονα eρωτικά αισθήματα και μάλιστα αμοιβαία.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επιτυχημένη κατάληξη θα δοθεί στις επαφές σας. Συνάντηση και συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα καταφέρει να σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, λυγούν εμπόδια, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για θερμή επικοινωνία, θα σας δοθεί άνοιγμα να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή eρωτικών αλλαγών, εκδηλώστε τα αισθήματα σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σε προσωπικό ραντεβού θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Σήμερα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας θα είναι ελκυστική, οι διαθέσεις σας θερμές ίσως και κάπως συμβιβαστικές. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει με το ταίρι σας συζήτηση για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείτε. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική δεσμευτικής απόφασης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο στόχος σας θα είναι να κατασταλάξετε eρωτικά και να πορευτείτε με συναισθηματική ασφάλεια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με ανάγκη συμφιλίωσης θα πλησιάσετε eρωτικό ταίρι που τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα δείξτε κατανόηση και αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με ευγενικό και ελκυστικό πρόσωπο.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα είστε ελκυστικοί με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεση σας, πρόταση συνάντησης θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην eρωτικό ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα φέρει αισιοδοξία στη σκέψη σας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις. Η eρωτική σας σχέση περνά σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με ειρηνικό τρόπο. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους eρωτικά μόνους θα ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας eρωτικής γνωριμίας. Σε διάλογο σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις που θα ανοίξουν πορεία σχέσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, σήμερα θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα eρωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα βρείτε μεταξύ σας ηρεμία και συνεννόηση.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει την eρωτική σας διάθεση. Για τους eρωτικά μόνους προμηνύεται νέα eρωτική γνωριμία που θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, σήμερα σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα φέρει συναισθηματικά γυρίσματα και αισιόδοξες αναστατώσεις.

Υδροχόος

Η συγκρουσιακή σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου και προκαλεί εντάσεις που θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή και για το φλερτ καθώς οι πολλές υποχρεώσεις επηρεάζουν την διάθεσή σου.

Ιχθύς

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία κατακλύζουν τη λογική και δεν αφήνουν περιθώριο για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις ενδιαφέρον για ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα και φρόντισε να κλείσεις κεφάλαια αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

 

Πηγή

Advertisements