Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε ένταση στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε την έλξη σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κάτι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξουν eρωτικές αποκαλύψεις, που θα ανοίξουν στη ζωή σας καινούργιο eρωτικό κύκλο.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, περίεργα και αντικρουόμενα eρωτικά συμβάντα θα σας φέρουν αναπάντεχες εξελίξεις που θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία, εγκράτεια και όχι βιασύνη. Ένα eρωτικό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους. Σε ανέμελη στιγμή και σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά, φέρνοντας συναισθηματικές ανατροπές στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα σας πλησιάσει, έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα, οι συνθήκες δε θα σας βοηθήσουν να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε τα τελεσίδικα αποτελέσματα.

 

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς eρωτικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο. Χαλιναγωγήστε το άγχος σας, μην επιτρέψετε να σας πιέσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια την eρωτική, παθιασμένη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα eρωτική αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου, θα βάλει σε λειτουργία τον eρωτικό σας δυναμισμό, κινηθείτε αυθόρμητα, θα βγείτε κερδισμένοι!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η δύσκαμπτη στάση σας ίσως να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να φανείτε συγκρατημένοι, και εσείς και το ταίρι σας θα έχετε την τάση να αρπάζεστε εύκολα, η μεταξύ σας επικοινωνία θα έχει διακυμάνσεις. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να στρέψει την προσοχή σας στο παρελθόν. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται σήμερα να μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι eρωτικές σας υποθέσεις θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν τις συζητήσεις σας, δε θα λείψουν οι νευρώσεις και οι εξάρσεις. Μια ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, οι εξελίξεις θα έχουν βήμα, ναι μεν αργό, αλλά σίγουρα σταθερό.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, τώρα θα αποκαλυφθεί η eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Σήμερα η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει τα δεδομένα της eρωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων eρωτικών περιπετειών με κατάληξη, που δε θα είναι καθόλου αρνητική.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αναποδιές θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα κυριαρχήσει η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, η έκβαση μιας eρωτικής σας συζήτησης μάλλον θα φέρει διχασμούς. Το ευχάριστο είναι πως θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις τοποθετήσεις σας, η συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες, αποβάλλετε το άγχος.

 

Αιγόκερως

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, στα θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας πρόοδο και την προσωπική σας καταξίωση, προωθήστε με το λόγο και τη συζήτηση μια κατάσταση που θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, δείξτε ψυχραιμία και ηρεμία στις επιθυμίες και τις ανάγκες του eρωτικού συντρόφου, για να αποφύγετε τις εντάσεις και την ανταγωνιστική διάθεση, που είναι πιθανόν να προκαλέσουν στο δεσμό σας οι αντιθέσεις των πλανητών.

Υδροχόος

Ακολουθείστε σήμερα το ένστικτό σας για να δείτε ξεκάθαρα και αποστασιοποιημένα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που δημιουργούνται στο χώρο της δουλειάς σας. Αγνοήστε τυχόν υποδείξεις και παρεμβολές από κακοπροαίρετα άτομα, δείξτε ευελιξία στις αποφάσεις και τις επιλογές σας που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή, απολαύστε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας στη ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σας, χωρίς εγωισμό και πείσμα, αλλά με χαμόγελο, τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση.

Advertisements

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας λοξοδρομήσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ίσως να σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε συμπεριφορά. Σας συμβουλεύω να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις υπό την επήρεια ανασφαλειών, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές eρωτικές συζητήσεις.

 

Πηγή

Advertisements