Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη για ισορροπία και ασφάλεια, θα κλείσετε αρνητικές eρωτικές εκκρεμότητες. Στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, δε θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων. Σε προσωπικό ραντεβού θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Από τυχαίο γεγονός, απρόοπτη συνάντηση θα φέρει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην eρωτικό σας ταίρι.

 

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα έντονης eρωτικής δραστηριότητας και άμεσης αποτελεσματικότητας. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα επιδιώξετε οριστικό ξεκαθάρισμα. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα θα καλλωπιστείτε, θα επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, η ανανέωση στο στυλ σας θα πιάσει τόπο. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα είναι ξεκάθαρο και αμοιβαίο. Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα θα ανοίξει προοπτική συνάντησης, παίρνετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα, που ως τώρα τα κρατούσατε κρυφά.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρείτε τις ισορροπίες σας, θα βιώσετε ήρεμες eρωτικές στιγμές, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας. Ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία. Σε φιλικό περιβάλλον θα ανοιχτεί διάλογος, που πολύ γρήγορα θα πάρει eρωτικές διαστάσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα είναι ομαλή και δημιουργική. Εσείς οι ελεύθεροι θα δείξετε θερμή διάθεση για νέες προοπτικές και νέες περιπέτειες. Ανεβασμένη θα είναι η eρωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματα, θα ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην eρωτικό πρόσωπο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα ενδέχεται να σας eρωτευτεί πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντι σας.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνα ρίσκα, θα προτιμήσετε την ασφάλεια, θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μέλλον. Ηρεμη θα είναι η στάση σας, διαλλακτική η συμπεριφορά σας, θα σας διακρίνει αυτοσυγκράτηση και αναλυτική σκέψη. Πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα τολμήσει να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερού δεσμού.

Σκορπιός

Δώστε σημασία και προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, με τις προσφιλείς επαφές και το οικογενειακό σας περιβάλλον, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και εκρήξεις, που ίσως είναι δύσκολο να επουλωθούν στο κοντινό μέλλον. Οργανώστε με άψογο τρόπο τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και τις εκδηλώσεις που θέλετε να συμμετέχετε, κάντε έξυπνες δημόσιες σχέσεις, χωρίς να αποκαλύπτετε τα eρωτικά σχέδια και τα συναισθηματικά σας όνειρα σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, χαρούμενες συναντήσεις θα προκύψουν, σήμερα θα περάσετε με το ταίρι σας ήρεμες καταστάσεις και θερμές eρωτικές στιγμές. Μια νέα γνωριμία θα σας δημιουργήσει αισιόδοξα αισθήματα, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς, πιθανή θα είναι η έναρξη νέας eρωτικής σχέσης. Ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη σε υποθέσεις, που τον τελευταίο καιρό σας προκαλούσαν έντονη ανασφάλεια.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα με στόχο τη σταθεροποίηση και το κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα είστε σε θέση να επωμιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν περάσετε σε ενέργειες επανόρθωσης, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οργανωμένη, σταθερή και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημα σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία, η τάξη και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τις συζητήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πείτε “ναι” σε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις θα υπάρξει προοπτική τυχαίας συνάντησης με πρόσωπο, που θα σας εξιτάρει eρωτικά.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αβέβαιο, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε πάνω σε σταθερές βάσεις, συναισθηματικές και eρωτικές. Δεκτικοί θα φανείτε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας. Πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει την καρδιά του. Δείξτε ευαισθησία και εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική σχέσης μελλοντικών εξελίξεων

 

Πηγή

Advertisements