Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-1-2022)

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις και από παρελθοντικά eρωτικά πρόσωπα. Θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, θα εντοπίσετε αίτιες, θα βρείτε λύσεις. Σας φανερώνω πως αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα έχουν βάση και αξία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από την ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα και να κυνηγήσετε την eρωτική ένταση.  Με το eρωτικό ταίρι που αυτή τη στιγμή διατηρείτε στη ζωή σας θα περάσετε σε εκ βάθους αναλύσεις, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας.  Για τους eρωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας για eρωτικές δοκιμασίες, ευχάριστες συνομιλίες θα ανοίξουν δίοδο καινούργιας eρωτικής γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα θα νιώσετε την δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα από τη ζωή σας, δεν θα ανεχτείτε άλλο πιέσεις στασιμότητες και εξαρτήσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας απογοήτευσε ή σας κούρασε ψυχολογικά. Σήμερα θα υπάρξουν διαπιστώσεις που θα σας βγάλουν από ανασφάλειες και καχυποψίες. Τυχαία γνωριμία θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη σας φέρνει εκπλήξεις και τυχαία γεγονότα που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εξάρσεις και ακραία αισθήματα. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες. Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, στις κινήσεις σας θα εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνετε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει eρωτική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα ο έντονος eρωτισμός σας θα σας δημιουργήσει την διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, αρκετά τολμηρές θα είναι οι eρωτικές σας προσεγγίσεις. Ενισχυμένο θα είναι το ενδιαφέρον  σας για διεκδικήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εναλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα έχετε διάθεση να κρύψετε αυτό που θα νιώσετε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αυταπάτες σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα προκύψει καινούργια γνωριμία που δε θα είναι περαστική ούτε ανούσια. Έντονη eρωτική έλξη θα προκύψει ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο, που θα σας γοητεύσει από την πρώτη ματιά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα, κύματα θα εμφανιστούν στην καρδιά σας. Πάθος, ένταση και ανάγκη για εξακριβώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα λύσουν μυστήριες καταστάσεις. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας από το ταίρι σας. Καλό θα είναι να οριοθετήσετε την αινιγματική σας συμπεριφορά για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις και καχυποψίες που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο δυναμισμός και ο eρωτικός σας μαγνητισμός θα σας κάνουν ακαταμάχητους. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε την δυνατή αίσθηση ίσως και το φλογερό πάθος. Προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε. Άτομο εντυπωσιακής εμφάνισης οικιοθελώς θα εγκλωβιστεί στα eρωτικά σας δίχτυα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν ένταση, θα προκληθεί ανεξέλεγκτη έλξη. Η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, μη προγραμματισμένες συναντήσεις, η ξαφνική εμφάνιση ενός καινούργιου ατόμου θα διευρύνει τις eρωτικές σας βλέψεις, αποκτάται καινούργιες επιθυμίες. Παλιά eρωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, αν δεν θέλετε να μπλεχτείτε με το παρελθόν τότε ολοταχώς βάλτε πλώρη για τα καινούργια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να σας δημιουργήσει τη διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας κρατώντας μυστική την συναισθηματική σας κατάσταση, ωστόσο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα κάνει την προσπάθεια να διεισδύσει στον ψυχικό σας κόσμο. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα είναι μια σωστή μέθοδος να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση, θα καταφέρετε να βρείτε συναισθητική διέξοδο. Ευχάριστη πρόταση δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε γεγονός νέας eρωτικής γνωριμίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, eρωτικές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας. Σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να σταθμεύσετε eρωτικά και να αποκτήσετε σταθερότητα, θα γίνετε προσιτοί σε πρόσωπο που πολιορκεί από καιρό το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργεί τη διάθεση να ξεφύγετε από τον προγραμματισμό και τη ρουτίνα, θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας προκειμένου να διεισδύσετε σε μια διαφορετική συναισθηματική διάσταση. Ένταση, έλξη, και πάθος θα αναζητήσετε, ίσως να μην λείψουν σκηνές ζήλειας, ενδεχομένως να μην περιορίσετε την ανάγκη σας να φτάσετε στα άκρα. Οι προτάσεις που θα λάβετε για εξόδους διασκέδασης θα σας προσφέρουν ευχάριστες ανέμελες στιγμές, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει eρωτικά.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα