Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα σας, προσοχή στις νευρικές αντιδράσεις, ίσως να υπάρξει έλλειψη αυτοσυγκράτησης. Ορμητική θα είναι η δράση σας, στόχο βάζετε να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις ακρότητες. Σήμερα θα υπάρξουν eρωτικές αποκαλύψεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, η καρδιά σας αλλάζει κατεύθυνση, σκεφτείτε λογικά και όχι υπό συναισθηματική έξαρση.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας, ελλοχεύει κίνδυνος βιαστικών και επιπόλαιων επιλογών. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση προσοχή στον τρόπο διεκδίκησης σας, οι πιεστικές ενέργειες θα φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας καλό θα είναι να χειριστείτε τα γεγονότα με συμβιβαστική διάθεση, αν η στάση σας είναι ανυποχώρητη θα δημιουργήσετε κλίμα έντασης και διαφωνιών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη μπέρδεμα θα φέρει στο σκεπτικό σας, σήμερα η στάση σας θα είναι επαναστατική, οι κινήσεις σας αλλοπρόσαλλες και σπασμωδικές. Ένα γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να συναντηθείτε με το πρώην eρωτικό σας ταίρι, ίσως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε, μάλλον δεν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να είναι κάπως απαισιόδοξος ο τρόπος σκέψης σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, καλό θα είναι να αποφύγετε πεισματικές απόψεις και εμμονές.  Επικεντρωθείτε σε θέματα  που μπορούν να σας προσφέρουν ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές, με το ταίρι σας αποφύγετε τις συζητήσεις για θέματα που σας αγχώνουν. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, μια ανατρεπτική συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο eρωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση θα νιώσετε  ανάγκη για εκτόνωση. Σε πρόταση για ραντεβού ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε άμεσα, ίσως η στάση σας να φέρει εμπόδια στην εξέλιξη. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις εγωιστικές αντιδράσεις, θα είναι λάθος αν θεωρήσετε το ταίρι σας δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα καλό θα είναι να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε διαφορετική γνώμη, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια όρια στις αντικρουόμενες απόψεις σας. Για τους eρωτικά μόνους κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, αφήστε περιθώριο περαιτέρω επαφών.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας για σήμερα τουλάχιστον δεν θα τακτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Για τους eρωτικά μόνους, η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, μη αφήσετε τις ανασφάλειες να περιορίσουν τη δράση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας δημιουργήσει τάσεις εμμονής, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας ή κτητικότητας. Σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, αν δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση θα γίνουν λάθη που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Για την ώρα προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, εστιάστε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, αγχώδης και ανυπόμονη θα είναι στάση σας, η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες ενδεχομένως και άστοχες. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας ή διανύετε περίοδο χωρισμού, σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και ζητήματα που δημιούργησαν μεταξύ σας συναισθηματική απόσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σας. Ο τρόπος που θα διεκδικήσετε ενδεχομένως να είναι δύσκαμπτος και κάθετος, προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα αρνητικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, ωστόσο απ πλευρά σας ίσως να μην υπάρξει ενδιαφέρον για περεταίρω επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η πεισματάρικη και διεκδικητική πλευρά του χαρακτήρα σας, με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, αδιάλλακτη θα είναι η στάση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, εσώψυχα απωθημένα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Εσάς τους eρωτικά μόνους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει, μη καμουφλάρετε το ενδιαφέρον σας.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αναποφάσιστους, συναισθηματική αστάθεια θα υπάρξει από πλευράς σας. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, προσοχή στην υπερβολική απαισιοδοξία ή αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, στο ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί, ξεκαθαρίστε αισθήματα και βλέψεις.

 

Πηγή

Advertisements