Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει γεγονότα που θα ανανεώσουν τα συναισθήματα σας. Με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, καταφθάνει χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, μην κρατήσετε πιεστική στάση. Eρωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει σε προσωπική συνάντηση θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, η eρωτική σας καθημερινότητα αποκτά καινούργιο ρυθμό ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, διπλωματική θα είναι η στάση σας και αρκετά διεισδυτική η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Σε συνάντηση με eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες που θα δώσουν νέα προοπτική στις επαφές σας. Ειλικρινά λόγια θα ακούσετε, θα είναι καθαρά στην δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη eρωτική, στη δική σας απόφαση θα έγκειται η επανασύνδεση σας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει eρωτική ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές eρωτικές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το παρόν σας. Εσείς οι χωρισμένοι συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αυτή τη φορά θα τα βρείτε.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και εξωστρέφεια, δίκαιες θα είναι οι πράξεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί, θα αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια χωρίς υπεκφυγές. Σε θέματα επανασύνδεσης θα παραγκωνίσετε την αυστηρή κάθετη λογική, η επιλογή σας να φανείτε κάπως πιο συναισθηματικοί θα ανοίξει ενδεχόμενο επανένωσης. Σε προσωπική συνάντηση η συγκατάβαση και ο ρομαντισμός σας θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν θερμές eρωτικές αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ήρεμους, eρωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους ανοίγεται προοπτική γνωριμίας με άτομο σοβαρό και αξιόπιστο.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Εσάς τους eρωτικά μόνους πρόταση-έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε αρκετό καιρό χωρίς ταίρι τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, ρομαντισμό και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, βασικό σας μέλημα θα είναι η ισορροπία, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη μελλοντική εξασφάλιση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει eρωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η καταστάλαξη και όχι ο μετεωρισμός.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε τάξη, βασική σας επιθυμία θα είναι η απόκτηση σοβαρών σχέσεων. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν δεσμοί εμπιστοσύνης και αγάπης. Η eρωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Σήμερα μια συνάντηση θα σας φέρει όμορφες eρωτικές αναστατώσεις, η δεκτικότητα σας θα ανοίξει νέους eρωτικούς ορίζοντες, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς το eρωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητα σας θα κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το eρωτικό σας παρελθόν θα έχει ως αποτέλεσμα μια συνάντηση και μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα προκύψει οριστική επανασύνδεση που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η διαίσθηση σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, σας δίνω τη συμβουλή να την ακούσετε. Εκδηλωθείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια, πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα πάρουν eρωτικές διαστάσεις. Καταφθάνει νέα γνωριμία με άτομο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της eρωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

 

Πηγή

Advertisements