Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή  στο μαχόμενο πείσμα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, ενδεχομένως να παρατεντώσετε το σκοινί χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική αιτία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, εστιάστε στα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κινήσει το eρωτικό σας ενδιαφέρον.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις εντάσεις, προσπαθήστε να εστιάσετε στις eρωτικές σας στιγμές, αξιοποιήστε τη θερμή πλευρά των γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα δώσετε οριστικό τέλος σε καταστάσεις καταπίεσης. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το eρωτικό σας ταίρι, προσπαθήστε να μην υπερφορτίσετε το κλίμα. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους, έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική eρωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει από την πλευρά σας ένα είδος πεισματικής στάσης, καλό θα είναι με το ταίρι σας να μην είστε απόλυτοι και κάθετοι, αφήστε περιθώριο συνεννόησης για να μπορέσει να διατηρηθεί η ισορροπία της σχέση σας. Μια ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να φανερώσετε ξεκάθαρα τα αισθήματα σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, σκληρά ρεαλιστική θα είναι η στάση σας ως προς το eρωτικό σας ταίρι, αιχμηρά θα είναι τα λόγια σας, γεγονός που θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, δεν θα επιτρέψετε να σας πιέσουν, η στάση σας θα είναι αντιδραστική και αδιάλλακτη. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, για εσάς τους eρωτικά μόνους θα εμφανιστεί πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί η αφορμή για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο για νέες eρωτικές περιπέτειες.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο eρωτικό. Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο eρωτικό άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την eρωτική πρόκληση που θα υπάρξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την eρωτική σας διάθεση. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα θελήσει σταθερό δεσμό μαζί σας, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας, έρχονται ξαφνικές και θετικές αλλαγές.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ίσως να αλλάξετε τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, προσοχή σε αποφάσεις χωρισμού. Με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε την ακραία αντιδραστική στάση κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Για τους eρωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας φλερτάρει, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και υπερβολές, προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν να σας ζητήσει επανένωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε ανεξέλεγκτες τάσεις φυγής. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τη διάρκεια του δεσμού σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας eρωτικής γνωριμίας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε τη δυνατότητα νέας αρχής, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, αποφύγετε τις υπερβολές, αυτά που θα νομίζετε ίσως να μην ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, ωστόσο η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα καταφέρει να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, γι’ εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει άνοιγμα επανένωσης, χειριστείτε τις καταστάσεις με ορθολογισμό.

 

Πηγή

Advertisements