Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της eρωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχετε στο eρωτικό σας στόχαστρο, σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για δύο. Για εσάς που αναζητάτε το καινούργιο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα το άνοιγμα θα προκύψει από δικές σας κινήσεις. Εστιάστε στο πρόσωπο που θα τραβήξει το βλέμμα σας, προχωρήστε άφοβα σε άμεσες προτάσεις.

 

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ακμαίο θα εμφανιστεί το ηθικό σας, θα έχετε διάθεση άμεσης eρωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε πρώτον να μη χάσετε τίποτα απ’ αυτά που ήδη έχετε κερδίσει και δεύτερον θα κατακτήσετε eρωτικά πρόσωπο που ως τώρα δεν πλησιάζατε, εξαιτίας αβάσιμων ανασφαλειών. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, αυτή τη φορά η απόφασή σας να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια, θα σας ανταμείψει επαρκώς.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έρχονται απρόοπτα eρωτικά ανοίγματα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, η διάθεσή σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό σας προκύψει. Καταφθάνει θετικό άνοιγμα με πρόσωπο που πολιορκείτε eρωτικά εδώ και πολύ καιρό, θα σημειωθεί μια ευχάριστη και πολύ θετική αλλαγή που θα ευνοήσει την πορεία σας δίνοντας σας κατεύθυνση για σταθερή eρωτική σχέση. Τερματίζουν τα εμπόδια, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός χωρίς παγίδες.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αρκετά επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Για εσάς τους eρωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δεν πρόκειται να σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της eρωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιος θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει!

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Ο θερμός και ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα συνομιλήσετε, θα λύσει κόμπους και εμπόδια, θα περάσετε σε στάδιο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη. Σήμερα θα φανερωθούν δυνατά αισθήματα αγάπης, θα πειστείτε για τη δύναμη της eρωτικής σας χημείας.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να εμφανίσετε τάσεις εμμονής, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει άτοπα ή παρατραβηγμένα σενάρια, δώστε βάση μόνο στα υπαρκτά αποδεδειγμένα γεγονότα. Ανεβασμένη θα είναι η eρωτική σας διάθεση, δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει.

 

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες eρωτικές διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά eρωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο eρωτικό ταίρι, που προσφάτως χώρισαν οι eρωτικοί σας δρόμοι. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αξιοποιήστε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη των γεγονότων και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε eρωτικά πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές eρωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε eρωτικά ανοίγματα σε καινούργια πρόσωπα. Θερμή συνομιλία θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα ανανεωθούν οι συνθήκες της eρωτικής σας ζωής. Έρχονται εξομολογήσεις και βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις, που θα φέρουν δυνατούς δεσμούς ένωσης δημιουργώντας προοπτική δεσμεύσεων. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε συνάντηση με πρόσωπο, που τελικά τα θερμά σας λόγια θα καταφέρουν να ενώσουν τους eρωτικούς σας δρόμους. Κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, καταφθάνει ξεκίνημα δυνατού eρωτικού δεσμού με μακροχρόνια πορεία αγάπης.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ένα είδος συναισθηματικής ανασφάλειας θα κάνει την εμφάνισή του, ενδέχεται να μην νιώσετε ασφαλείς μέσα στη σχέση που αυτή τη στιγμή διατηρείτε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις απαισιόδοξες εκδοχές, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων και βασιστείτε στις πράξεις αγάπης που ήδη έχουν γίνει, τόσο από εσάς, όσο και από το πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να αξιοποιήσετε την eρωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν της συνθήκες της eρωτικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την eρωτική σας αύρα, θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο eρωτικό συμβάν!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα eρωτικών κινήσεων, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε βήμα προσέγγισης. Αξιοποιήστε τη γοητεία που θα εκπέμπετε, το ελκυστικό σας στυλ δε θα περάσει απαρατήρητο.

 

Advertisements

Πηγή