Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα τονώσει τα eρωτικά σας αισθήματα, θα εκδηλώσετε πάθος, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν. Θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, δεν αποκλείεται να δώσετε στην eρωτική σας σχέση μια όψη κάπως πιο δεσμευτική. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα ανοίξει νέα προοπτική στην eρωτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις!!! Πρόσωπο που απασχολεί την καρδιά σας εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρει να ξεδιαλύνει το τοπίο ανοίγοντας προοπτική δεσμού. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία, θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Για εσάς τους ελεύθερους, καταφθάνουν έντονα eρωτικά γεγονότα που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας. Αν θέλετε να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, στόχος σας θα είναι η διατήρηση και η κατοχύρωση. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία του δεσμού σας, θα προτιμήσετε την ασφάλεια των ήδη κεκτημένων, θα αναζητήσετε μέλλον και διάρκεια. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό eρωτικό ραντεβού, η μέρα θα απελευθερώσει τον eρωτισμό σας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή eρωτική σχέση, θα αποφύγετε πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Το eρωτικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη σχέση που αυτή τη στιγμή έχετε, κύρια επιδίωξη σας θα είναι να σταθεροποιηθούν τα αισθήματα σας, να εδραιωθεί η μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Θα αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμή κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και η σταθερή πορεία. Στις επαφές και στις σχέσεις σας θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ομαλότητα, θα φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Στο eρωτικό σας ταίρι δεν αποκλείεται να εκφράσετε την επιθυμία να περάσει η σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον eρωτικό σας αυθορμητισμό θα σας ωθήσει σε εκδηλώσεις πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη σας φέρνει συναισθηματική σταθερότητα, eρωτική πίστη και δεσμευτικές υποσχέσεις. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει eρωτική ισορροπία, ασφάλεια, και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια eρωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες προτάσεις.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε eρωτικά τρυφεροί και αισθησιακοί. Μαλακώνουν οι αντιδράσεις σας, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το eρωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς που επιθυμείτε να ξανακερδίσετε το πρώην ταίρι σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φανερώσετε επιθυμίες και αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το eρωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για τους eρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι. Σήμερα θα υπάρξουν θερμές eρωτικές αποκαλύψεις που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας. Καταφθάνει ευχάριστο eρωτικό ραντεβού, θα σημειωθούν ευνοϊκές ανατροπές.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα βρει ηρεμία ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τις eρωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά, αναζητώντας ισορροπία και δέσμευση. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο τα ήδη κεκτημένα. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, απρόοπτη πρόταση που θα λάβετε, θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη eρωτική έλξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εστιάσετε σε αυτά που ήδη έχετε αποκτήσει, θα φανείτε συναισθηματικά και eρωτικά κατασταλαγμένοι. Η τρυφερή και θερμή σας στάση θα δημιουργήσει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας κλίμα σταθερότητας και έντονης eρωτικής έλξης. Παίρνετε την απόφαση να προσεγγίσετε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο eρωτικό σας στόχαστρο, με δική σας πρωτοβουλία θα ολοκληρωθούν οι επαφές σας, καταλήγοντας σε έναρξη eρωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας αποτραβήξει από ανούσιες ή περιστασιακές eρωτικές σχέσεις, τώρα θα εστιάσετε στο σταθερό και στο σίγουρο. Αν το κλίμα μέσα στη σχέση σας είναι παγωμένο θα δοθεί έναυσμα για συναισθηματικό ξεμπλοκάρισμα, έντονες θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις. Ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσει σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Αν είστε eρωτικά μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, θα εμφανιστεί στο δρόμο σας ελκυστικό πρόσωπο.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα είστε σταθεροί στις επιθυμίες σας, ήρεμη θα είναι η στάση σας ενδεχομένως και κάπως παθητική. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια συγκεκριμένη eρωτική σας υπόθεση, τολμηρές ειλικρινείς εξομολογήσεις θα απελευθερώσουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους χωρισμένους λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής eρωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

 

Πηγή

Advertisements