Η Jennifer Aniston έδωσε συνέντευξη στο Hollywood Reporter και μίλησε για την υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής.

Advertisements

«Αισθάνεσαι ότι η προσοχή που έχει δοθεί στην ιδιωτική σου ζωή έχει επηρεάσει την επαγγελματική;» ήταν η ερώτηση του συντάκτη.

«Ο κόσμος σίγουρα πιστεύει και φαντάζεται διάφορα, ο ρόλος μου όμως είναι να λέω “θα σας δείξω τι μπορώ να κάνω και ας αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσετε”. Έτσι, εξαφανίζεσαι όσο μπορείς, διασκεδάζεις, αναλαμβάνεις περίεργους ρόλους, δεν νοιάζεσαι, απολαμβάνεις, θυμάσαι ότι έχεις θαυμάσιους φίλους και η ζωή σου είναι ευλογημένη και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς.

 

Τα έπαιρνα όλα κατάκαρδα, τις φήμες για την εγκυμοσύνη και όλες αυτές τις εικασίες ότι “ω, διάλεξες την καριέρα αντί τα παιδιά”.

Advertisements

Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει στα προσωπικά μου και στην υγεία μου, δεν ξέρετε γιατί μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω παιδιά» απάντησε.

Επίσης αναφέρθηκε στον ρόλο των social media που πήραν τη θέση των σκανδαλοθηρικών περιοδικών, μετά και την είσοδό της στο Instagram.

«Είναι λες και τα media έδωσαν τη σκυτάλη σε κάθε άγνωστο που κάθεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή για να κάνει το τρολ –ή όπως τους λένε τέλος πάντων– και τον νταή από κάτω στα σχόλια».
Επομένως, είναι σαν όλο αυτό να άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω πότε αποκτήσαμε τόση σκληρότητα στην κοινωνία. Συχνά αναρωτιέμαι πώς τη “βρίσκουν” έτσι» είπε.

Advertisements

 

 

 

znews.gr

Advertisements
Advertisements