Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Ματούλα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Advertisements

 

Η ίδια μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ένα πολύ καλό παιδί που όποιος του ζητούσε κάτι το έκανε. Όλοι οι φτωχοί πήγαιναν στον Τόλη. Τα κορίτσια τραβούσαν τα μαλλιά τους, του σκίζανε τα ρούχα, ερχόταν αστυνομία. Ήταν ένας και ένας θα είναι».

Ματούλα: Τι αποκάλυψε για τη Ζωή Λάσκαρη και τη Μαρινέλλα

Η Ματούλα αναφέρθηκε επίσης στο πόσο ευαίσθητος ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και πόσο βαριά πήρε τον χωρισμό του με τη Ζωή Λάσκαρη. «Ξεπέρασε πολύ δύσκολα αυτόν τον χωρισμό. Το μόνο που είχα κάνει τότε με τη Ζωή, ήταν να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πως είναι», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα «και στη ζωή του μετά μπήκε η Μαρινέλλα;» η Ματούλα απάντησε: «Δεν θέλω να συζητήσω για αυτήν την κυρία, δεν μπήκε τότε στη ζωή του, είχε κι άλλες πριν». «Του είπε η Μαρινέλλα όπως τον αγκάλιαζε, απ’ όσα μου είπε ο Τόλης ”μην μ΄ αφήσεις από την αγκαλιά σου αγόρι μου”» ήταν η φράση που είπε η Μαρινέλλα στον Τόλη Βοσκόπουλο το βράδυ που έγιναν ζευγάρι.

 

Για το κλείσιμο της συνέντευξης της, άφησε την Άντζελα Γκερέκου: «Η γυναίκα που αγάπησε τον Τόλη Βοσκόπουλο είναι μόνο η Άντζελα. Μόνο! Και η μόνη που αγάπησε ο Τόλης είναι η Άντζελα. Και του χάρισε και αυτό το υπέροχο κορίτσι που έχουν. Η Άντζελα Γκερέκου ήταν σωτηρία του».

Advertisements

 

 

Advertisements