Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη, μας ενημέρωσε ότι έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της. Πολλοί ήταν εκείνοι που της συμπαραστάθηκαν ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι που το θεώρησαν υπερβολικό.

 

Έτσι, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για το τι αισθάνεται.

«Ζούμε πολύ δύσκολες εποχές. Εποχές που η τόση δυσκολία θα φέρει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ζουμε εποχές μεγάλου πόνου, εγωισμού, ασπλαχνιάς, αδικίας και προβληματισμού αλλά και προσπάθειας απ’ την ίδια τη φύση αναδιοργάνωσης τους χάους. Ζουμε εποχές που δύσκολα θα βρεις τη φιλία, που άνθρωπος σκοτώνει άνθρωπο, που άνθρωπος πνίγει παιδί, που ίσως γονιος αφαιρεί τη ζωή του σπλάχνου του. Έχουμε όμως ηθική υποχρέωση όλοι μας να κρατήσουμε τις ψυχές μας όρθιες και ανθρώπινες, με ενσυναίσθηση, πίστη και αγάπη. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί πονάω το σκυλάκι μου που έφυγε 20 ετών. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για το τι αισθάνομαι.

Advertisements

Δεν θα βάλω μέτρο στον πόνο μου για τον πιο πιστό μου φίλο μου που κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και μοιραστήκαμε τις πιο σπουδαίες στιγμές. Δεν θα πω στις κόρες μου που προχθές τον είχαν αγκαλίτσα και τον χαϊδευαν την ώρα που έκλεινε τα ματάκια του και έκλαιγαν τόσο πολύ από πάνω του ότι θα βάλουν μέτρο και θα αγαπούν με μέτρο ένα κομμάτι της οικογένεια μας. Μια ψυχή όπως ο Μελάκος μας, προχθές μας ένωσε, μας άφησε αγκαλιά και τους 4, να πονάμε ταυτόχρονα το ίδιο για τον χαμό του και μας χάρισε μια τόσο δυνατή στιγμή που οι 4 μας θα θυμόμαστε για πάντα γιατί και ο πόνος αγάπη είναι.

 

Γίναμε καλύτεροι άνθρωποι προχθές και οι 4 και αυτό μας το έμαθε ένας σκύλος που στη δική του αγάπη δεν έβαζε μέτρο και την πρόσφερε απλόχερα…αυτό μας μαθαίνουν τα ταπεινά ζώα σε εμάς τους τόσο εγωιστές ανθρώπους. Την αγάπη του Θεού την βρίσκεις παντού, στους ανθρώπους, στα ζώα, σε όλη τη φύση.

Πονάει η ψυχή μου και σφάζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, με όλους τους πολέμους στη γη, τους υλικούς, τους οικονομικούς, τους ψυχολογικούς, τους πολέμους της πεινας στην Αφρική αλλά παραμένω άνθρωπος και εξακολουθώ να πονάω γι αυτά που αγαπώ, που εχώ δίπλα μου, που μου πρόσφεραν και που τους πρόσφερα και δεν ξεχωρίζω ψυχές και δεν μπαίνω σε διαδικασία να σκεφτώ πως θα τους αποχαιρετήσω για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι. Όταν ο Θεός έδωσε αγάπη δεν έδωσε και μέτρο. Μακάρι να ημουν τόσο δυνατή και να μπορούσα μόνη μου να αλλάξω τη γη…αυτό όμως είναι κάτι που θα το κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινώντας απ’ τις ψυχές μας ένας ένας. Να στε όλοι καλά» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Advertisements

 

gossip-tv.gr

 

Advertisements

 

Advertisements