Μην χασετε

«Δεν πλένω πάντα τα χέρια μου αφού κατουpήσω, ανοίγω την βρύση και προσποιούμαι»: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση για τις ανθυγιεινές αποκαλύψεις της

Μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση από χρήστες των social media, επειδή αποκάλυψε πως δεν πλένει τα χέρια της μετά από τις επισκέψεις της στην τουαλέτα.

 

Η TikToker εξήγησε τη στάση της σχετικά με την υγιεινή, υπογραμμίζοντας «θα εκθέσω τον εαυτό μου γιατί νιώθω ότι είναι πολύ περίεργο που το κάνω αυτό και δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλοι άνθρωποι. Αλλά δεν πλένω πάντα τα χέρια μου αφού κατουρήσω, ειδικά αν βρίσκομαι στο ίδιο μου το σπίτι, σωστά; Ξέρω πώς να κατουράω με τρόπο που να μην κάνω χάλια τον εαυτό μου».

Και συνέχισε, επισημαίνοντας «Κάνω αυτό το πράγμα όπου, αν έχω καλεσμένους και πάω να κατουρήσω, ανοίγω την βρύση μου και προσποιούμαι ότι πλένω τα χέρια μου, σπαταλάω λίγο χρόνο ώστε να νομίζουν ότι έχω πλύνει τα χέρια μου αλλά δεν το έχω κάνει», διευκρινίζοντας στους 41.000 και πλέον ακολούθους της ότι «έτσι, στην πραγματικότητα, μπαίνω στη διαδικασία να σπαταλήσω και νερό και χρόνο μόνο και μόνο για να διατηρήσω κατά κάποιο τρόπο ένα ψέμα που, στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία. Τέλος πάντων, το κάνει κανείς άλλος αυτό;».

Advertisements
@sophiashattersonxoxo♬ original sound – sophia

 

Σύμφωνα με το nypost.com, η άποψή της προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων και δίχασε τους χρήστες, με κάποιους να συμφωνούν με τον τρόπο της, ενώ άλλοι αηδίασαν με τις τεχνικές της.

«Χαχα, οι περισσότεροι από εμάς δεν το κάνουμε κρυφά αυτό;», «Μα αγγίζετε το καζανάκι της τουαλέτας και τα χερούλια του νεροχύτη, οπότε διασπείρετε τη μόλυνση;», «Απλά… πλύνετε τα χέρια σας», «Γιατί να προσποιείσαι ότι πλένεις τα χέρια σου όταν μπορείς στην πραγματικότητα απλά να το κάνεις;», είναι ορισμένα από τα σχόλια.

Advertisements

 

Τέλος, ένας χρήστης κατακεραύνωσε τη Σοφία, αποκαλώντας την «παράξενη» και ρωτώντας γιατί αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί αυτή την πληροφορία για το τι κάνει στην τουαλέτα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα