Μην χασετε

«Δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα της επόμενης γυναικοκτονίας»: Ξεσπά η Μαρία Καρλάκη και καταγγέλλει ότι ο πρώην της, της έκαψε το αυτοκίνητο

Περιέλουσε με βενζίνη το αμάξι της και το έκαψε! «Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού» λέει η τραγουδίστρια

 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Μαρία Καρλάκη, η οποία έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι άγνωστοι της έκαψαν το αυτοκίνητο.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό με τα πυροσβεστικά οχήματα που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά και αποκάλυψε ότι υπάρχει άτομο στη ζωή της που έχει εμμονές και συμπεριφέρεται βίαια απέναντί της, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Advertisements

«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητο μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας, ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο ωφελούν να με προστατέψουν.

Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει» έγραψε η Μαρία Καρλάκη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα