Μην χασετε

«Δεν έχει σταματήσει να παλεύει γι’ αυτό» Η Νατέλα ψάχνει τη σορό του παιδιού της 15 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Ο Μανώλης Αναστασάκης, συνήγορος της μητέρας του μικρού Άλεξ, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου.

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Νατέλα προσπαθεί να βρει τη σορό του παιδιού της, 15 χρόνια μετά την πρώτη υπόθεση μπούλινγκ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, κάνοντας έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν. «Καμία μητέρα δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει χάσει το παιδί της και καμία μητέρα δε μπορεί να σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να βρει τη σορό του παιδιού της, του άτυχου Άλεξ, προκειμένου να έχει το ελάχιστο δικαίωμα να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του. Δεν έχει σταματήσει να παλεύει γι’ αυτό» ανέφερε ο Μανώλης Αναστασάκης.

«Είχαμε μία σειρά από δικαστήρια, αρχικώς καταδικάστηκαν σε αναμορφωτικά μέτρα στα πέντε παιδιά όταν κυνηγώντας τον στους δρόμους της Βέροιας, επήλθε ο θάνατός του. Από εκεί και πέρα, καταδικάστηκαν και οι γονείς, ο παππούς των παιδιών από την Ελλάδα που εξαγόρασε την ποινή του» είπε στη συνέχεια ο συνήγορος της Νατέλα.

Advertisements

 

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη:

 

Advertisements

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα