Με λένε Αλέξη. Ήμουν παντρεμένος 5 χρόνια με μία υπέροχη γυναίκα αλλά την απατούσα σε κάθε ευκαιρία και χωρίς καθόλου τύψεις. Πείτε με ελαφρόμυαλο, πείτε με επιπόλαιο, πείτε με γελοίο, ποτέ δεν μπόρεσα να μείνω σταθερός σε μία σχέση. Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε 3 παιδιά αλλά σε μία από τις εξωσυζυγικές σχέσεις που έκανα η κοπέλα έμεινε έγκυος και θέλησε να το κρατήσει. Μόλις μου το είπε σκέφτηκα «η ζωή εδώ τελειώνει».

Advertisements

 

Όταν το παιδί γεννήθηκε εγώ δεν το αναγνώρισα. Τι θα έλεγα στη γυναίκα μου; Ότι έκανα ένα παιδί με μία άλλη; Δεν ήθελα να μάθει, όχι ότι αυτά μένουν και για πολύ καιρό κρυφά. Έβλεπα το παιδί όσο πιο συχνά μπορούσα αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μου με τη μητέρα του συνεχίστηκε για λίγο καιρό ακόμα. Εκείνη με πίεζε να το αναγνωρίσω, να έχει το παιδί ένα επίθετο αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτώ. Όσο σκληρό και να ακούγεται δεν ήθελα καμία επαφή με αυτό το παιδί. Ήρθε από το πουθενά και απειλούσε την οικογενειακή μου ευτυχία. Θα ήταν σαν να παραδεχόμουν την απιστία μου.

Όπως σας είπα αυτά δεν μένουν και πολύ καιρό κρυφά. Εγώ μπορεί να χώρισα με την κοππέλα και να μην ξαναείδα το παιδί όμως στην περιοχή μας έχουμε πολλούς καλοθελητές που έτρεξαν να πουν την αλήθεια στη γυναίκα μου και εκείνη με έδιωξε από το σπίτι. Το διαζύγιο βγήκε πιο γρήγορα και από εκλογικό αποτέλεσμα, πήρε και την επιμέλεια και έτσι έμεινα μόνος χωρίς σύζυγο, χωρίς οικογένεια, χωρίς άλλη σχέση.

 

Επέστρεψα στην κοπέλα 1,5 χρόνο μετά και της είπα πως δεν υπήρχε πια κανένα εμπόδιο και ότι ήθελα να αναγνωρίσω το μωρό και να είμαστε μαζί αλλά η κοπέλα όχι μόνο είχε γνωρίσει άλλον, αλλά και ετοιμάζονταν να παντρευτούν και μου το ξέκοψε. Μου είπε ότι πλέον δεν θέλει να της αναγνωρίσω το παιδί και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου. Δεν της φέρθηκα καλά ναι, αλλά με ποιο δικαίωμα μου στερεί το παιδί μου;

Τόσο καιρό μου ζητούσε να το αναγνωρίσω και τώρα που προσφέρθηκα με έγραψε κανονικά για να παντρευτεί τον νέο της σύντροφο.

Advertisements

Πλέον με αποφεύγει, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, δεν απαντάει στα μηνύματα και κάθε φορά που συναντιόμαστε μου μιλάει άσχημα και με απειλεί ότι θα απευθυνθεί στην αστυνομία έτσι και πλησιάσω εκείνη ή το παιδί. Έχει δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο;

 

Advertisements