Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο, αλλά με πολύ δουλειά να γίνει από τις πιο αγαπημένες φωνές της ποπ σκηνής. Ο λόγος για την DEMY -κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα- που φωτογραφήθηκε και μίλησε για όλα στο περιοδικό Glow και την Σόνια Ταλαντινού.

Η σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη που την ολοκληρώνει, η αγάπη για τη μουσική και η θυσία που έκανε να αφήσει τις σπουδές στη νομική να πάνε λίγο πίσω ήταν μερικά από αυτά που αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια.

demy3
“Όταν ήμουν μικρή έλεγα πως θα γίνω… και δικηγόρος και τραγουδίστρια!”, αποκαλύπτει η Demy και συνεχίζει: “Στο σχολείο… διάβαζα πάντα πολύ.Τις σπουδές μου στη Νομική… τις λατρεύω, αλλά τώρα, εν μέσω εξεταστικής, με ταλαιπωρούν αρκετά!.Το ενδεχόμενο να γίνω δικηγόρος… μοιάζει μακρινό όσο όλα πηγαίνουν τόσο καλά με την καριέρα μου, που ξεκίνησε με την Panik Records!”

  Βούλα Πατουλίδου: «H μεγαλύτερή μoυ αγωνία ήταν ένα σεληνιακό μάγουλο - Τόσα σημάδια τι να κρύψεις;»

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της είπε: “Η καλύτερη συνεργασία μου ως τώρα ήταν… επί σκηνής με την Άννα Βίσση! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι τραγουδήσαμε ντουέτο και συνεργαστήκαμε τόσο υπέροχα”, ενώ στα σχέδιά της είναι ο επόμενος δίσκος, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

demy6
Για τις θυσίες που έχει κάνει είπε: “Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει… είναι ότι έχω αφήσει λίγο τη φοιτητική ζωή και τις σπουδές μου για χάρη της καριέρας μου στο τραγούδι. Δε θα την αφήσω τελείως, όμως, όσο και να δυσκολεύομαι αυτές τις ημέρες που γράφω μαθήματα.

Τέλος, αναφορικά με τις σχέσεις και τους άντρες, εξομολογείται: “Μπορεί να γίνω έξαλλη με την αδιαφορία. Οι σχέσεις θέλουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μην επαναπαύεσαι” και συμπληρώνει: “Mε γοητεύει ο άντρας που… συμπεριφέρεται like I am the only girl in the world. Αντιπαθώ τους άνδρες που… δεν έχουν τρόπους”.

demy

 

tlife.gr