Ένα νέο ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Youtube και θα αφορά την τραγουδίστρια Demi Lovato.

Advertisements

 

Το Dancing with the Devil αφορά την περιπέτεια που είχε το 2018 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Η 28χρονη τραγουδίστρια περιγράφει στην κάμερα τι της συνέβη αλλά και τι επιπτώσεις της άφησε αυτή η μάχη που έδωσε για να παραμείνει ζωντανή τόσο σωματικές όσο και ψυχικές.

Advertisements

Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ μιλούν και οι γονείς της αλλά και οι φίλοι της.

«Έπαθα 3 εγκεφαλικά και μία καρδιακή ανακοπή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα 5 με 10 λεπτά ζωής».

Επιβεβαιώνοντας ότι επρόκειτο για υπερβολική δόση ηρωίνης, μία φίλη της είπε: «Έπρεπε να είναι νεκρή. Μιλάμε για την ηρωίνη; Επιτρέπεται;».

«Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ διότι έχω θολά σημεία στην όρασή μου. Και πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν κατάφερα να διαβάσω ένα βιβλίο, δύο μήνες μετά διότι η όρασή μου ήταν πολύ θολή» εξομολογείται.

Advertisements

«Πάλεψα με πολλές επιπτώσεις και υπάρχουν ακόμη για να μου θυμίζουν τι θα συμβεί αν ξαναβρεθώ σε αυτό το σκοτεινό μέρος. Είμαι ευγνώμων για αυτές».

 

«Όταν καταπιέζεις ένα μέρος του εαυτού σου θα σε κατακλύσει» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ όπου προβάλλονται και στιγμιότυπα από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε μετά την υπερβολική δόση.

Η Lovato είναι από τις σταρ που μπήκαν σε πολύ μικρή ηλικία στη βιομηχανία του θεάματος με αποτέλεσμα -όπως σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις βλ. Bieber, Gomez- να μην μπορέσει να διαχειριστεί τη δημοσιότητα, πράγμα που είχε επίπτωση στην ψυχική της υγεία και την οδήγησε σε καταχρήσεις.

Advertisements

Όπως περιέγραψαν οι φίλοι και οι γονείς της, ήταν καλή στο να κρύβει τι πραγματικά συνέβαινε ενώ δεχόταν διαρκώς «σφυροκόπημα» να παραμείνει το είδωλο που γνώρισε το κοινό της.

 

 

 

Advertisements

 

Advertisements