Μετρούν ήδη 14 χρόνια παντρεμένοι, έχουν κιόλας 4 παιδιά, ο γάμος τους πέρασε πολλά, όπως η ίδια η Victoria αποκαλύπτει, αλλά μοιάζουν πιο ενωμένοι από ποτέ!

Το αποδεικνύει άλλωστε η γεμάτη πάθος φωτογράφισή τους για τη γαλλική Vogue! Σας παρουσιάζουμε το χριστουγεννιάτικο ζεύγος Beckham!

Το ζεύγος Beckham φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του χριστουγεννιάτικου τεύχους της παρισινής Vogue σε πολύ ρομαντικές πόζες, ενώ η Victoria που ήταν και guest editor στο τεύχος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την πορεία της οικογένειάς της και του γάμου της: » Ο David κι εγώ περάσαμε τόσο πολλά μαζί! Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά είμαστε τόσο περήφανοι ο ένας για τον άλλον!»

Η μητέρα 4 παιδιών Victoria αποκαλύπτει ότι όλη η οικογένεια είναι περήφανοι για την καριέρα και τα κατορθώματα του David: «Πάντα ήμασταν -και περιλαμβάνονται και τα παιδιά- απίστευτα ευτυχισμένοι για την επιτυχημένη καριέρα του David, και όσα έχει καταφέρει. Σε όλους τους αγώνες του ήμασταν στις κερκίδες και ουρλιάζαμε!»

Στην πολύ καλαίσθητη φωτογράφιση του ζεύγους ο David ήταν κομψότατος μέσα στο σμόκινγκ του ενώ η Victoria φόρεσε ένα εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα.

Το βλέμμα που ανταλλάσσει το ζεύγος είναι εξαιρετικά ερωτικό και τρυφερό ταυτόχρονα αποδεικνύοντας ότι ο έρωτάς τους καλά κρατεί.

Η Victoria δήλωσε ότι είναι πολύ τιμητική η πρόσκληση της Vοgue να γράψει γι’αυτήν ενώ η αρχισυντάκτρια της Vogue δήλωσε ότι η VIctoria αποδείχτηκε το αντίθετο ακριβώς από τη δημόσια εικόνα της, εργατική, φιλόδοξη, τελειομανής αλλά ταυτόχρονα και ταπεινή.

tlife.gr