Η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως είχε σταματήσει σε ένα φανάρι στην Κηφισίας.

H ίδια, αναφέρθηκε στις απόψεις μέσα στα χρόνια, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τους προβληματισμούς της.

 

«Είναι όλα άσπρο-μαύρο; Ή όντως υπάρχει γκρι;
Σκέφτομαι καμία φορά πόσο διαφορετικές απόψεις διαμορφώνω μεγαλώνοντας ακόμα και 5 μήνες πριν μπορεί ένα θέμα να το αντιλαμβανόμουν εντελώς διαφορετικά. Πόσο η «απολυτοσύνη» μου με έχει κρατήσει πολλές φορές πίσω σε στιγμές που δεν θα έπρεπε ή σε ανθρώπους. Πως αλλάζουν οι σκέψεις μας μέρα με την μέρα, δεν είναι φοβερό;; Από τα πιο απλά μέχρι τα βαθιά υπαρξιακά θέματα.
10 χρόνια πριν έλεγα «δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω την δέσμευση & το άγχος» ,ενώ τώρα έχω εντελως άλλη άποψη.
5 χρόνια πριν άκουγα «τηλεόραση» κι έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι εντελώς διαφορετική και νιώθω ευτυχισμένη που το «τόλμησα» και ξεπέρασα αυτό τον φόβο μου.
Πριν 2 χρόνια όποιος με «έβριζε» ή με κακολογούσε έμπαινε αυτόματα σε μια «μαύρη λίστα» και δεν ήθελα να ακούω ούτε το ονομά του από την πληγή και τον θυμό που ένιωθα, τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας και τι κρύβεται πίσω από κάθε κριτική.
Γενικά, μήπως οι απόψεις είναι όντως για να αλλάζουν, να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας?? Και τέλος, ποσό θαρραλέο αίσθημα η «συγνώμη» ή η παραδοχή της μετατροπής μιας γνώμης. Όλα αυτά, τα σκέφτομαι ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι της Κηφισίας, αλλά ποιός δεν τα έχει σκεφτεί;; Καλό μεσημέρι αγάπες μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Advertisements


tlife.gr

Advertisements