Η περίοδος των γάμων και των βαφτίσεων φτάνει στο αποκορύφωμα της κι εσείς ακόμη αναζητάτε το χτένισμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στις επίσημες εμφανίσεις σας; Μην αγχώνεστε! Υπάρχουν ένα σωρό προτάσεις, ιδανικές γι’ αυτές τις περιστάσεις και όχι μόνο που θα αφήσουν τα πλήθη με ανοιχτό το στόμα!

Advertisements

Χτενίσματα ιδανικά για γάμο ή βάφτιση βασισμένα στις πλεξούδες, τους περίτεχνους κότσους, αλλά και τις ανάλαφρες μπούκλες που μπορεί να τα κάνει τόσο η νύφη, όσο και η κουμπάρα, αποτελώντας εξίσου υπέροχες επιλογές και για τις καλεσμένες!

Δείτε λοιπόν μια συλλογή με 22 υπέροχες ιδέες με χτενίσματα για γάμο ή βάφτιση και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει!

xtenismata-gia-gamo-vaftisi-02xtenismata-gia-gamo-vaftisi-03xtenismata-gia-gamo-vaftisi-04xtenismata-gia-gamo-vaftisi-05xtenismata-gia-gamo-vaftisi-06xtenismata-gia-gamo-vaftisi-07xtenismata-gia-gamo-vaftisi-08xtenismata-gia-gamo-vaftisi-09xtenismata-gia-gamo-vaftisi-10xtenismata-gia-gamo-vaftisi-11xtenismata-gia-gamo-vaftisi-12xtenismata-gia-gamo-vaftisi-13xtenismata-gia-gamo-vaftisi-14xtenismata-gia-gamo-vaftisi-15xtenismata-gia-gamo-vaftisi-16xtenismata-gia-gamo-vaftisi-17xtenismata-gia-gamo-vaftisi-18xtenismata-gia-gamo-vaftisi-19xtenismata-gia-gamo-vaftisi-20xtenismata-gia-gamo-vaftisi-21xtenismata-gia-gamo-vaftisi-22xtenismata-gia-gamo-vaftisi-23

Advertisements

beautetinkyriaki.gr