Ανάμεσα στην Καμπάλα και την Ελλάδα συνεχίζει να ζει τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται φυσικά στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας με σκοπό να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να καταφέρει να υιοθετήσει τη μικρή Έιντα.

Advertisements

 

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την Ουγκάντα με μερικά μικρά παιδάκια.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της, πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο τα κεφάλια των παιδιών είναι ξυρισμένα.

Η Χριστίνα Κοντοβά απάντησε στη συγκεκριμένη ερώτηση, γράφοντας στα instastories: «Σε αυτό το post είχα πολλές ερωτήσεις γιατί ξυρίζουν τα κεφάλια των παιδιών… Γίνεται κυρίως για λόγους υγιεινής και είναι κάτι σύνηθες σε παιδιά σε όλη την Αφρική, αλλά και σε ενήλικες».

 

Εδώ να τονίσουμε πως η Χριστίνα Κοντοβά έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος μάλιστα έφτασε στην Ουγκάντα την Κυριακή και πήρε αμέσως στην αγκαλιά του τη μικρή Έιντα.

Advertisements
  Τάνια Τσανακλίδου για Σάσα Σταμάτη: «Ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε.»

 

 

fthis.gr

Advertisements