Μην χασετε

Χυλωμένη κοτόσουπα με δύο υλικά

Κι όμως, πόση νοστιμιά μπορούν να μαγειρέψουν δύο μονάχα καλά-υλικά! Το μυστικό της συνταγής, το βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής κοτόπουλο που κάνει τον πιο πλούσιο ζωμό και ο χοντρός φιδές, που δεν θυμίζει αρρώστια, αλλά τη γεύση ενός υπέροχου, παραγνωρισμένου ζυμαρικού.

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο βιολογικό ή ελευθέρας βοσκής σε μερίδες
  • ¾ από μια συσκευασία χοντρό φιδέ
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζετε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τόσο όσο να το σκεπάζει καλά. Το βράζετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει.

Βήμα 2

Ρίχνετε τον φιδέ και τον μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει. Θέλουμε μια πολύ χυλωμένη σούπα, οπότε αν περισσεύουν ζουμάκια, τα αφήνετε να εξατμιστούν. Σερβίρετε με λεμόνι και πασπαλίζετε με πιπέρι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα