Η Verfo Home στέκεται δίπλα σας και σας παρουσιάζει μια πολύ μεγάλη ποικιλία επίπλων. Αξιοποιήστε τις συμβουλές των ειδικών και αποκτήστε ένα μοναδικό σπίτι χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία!

Τι θα βρείτε στην Verfo Home;

Ιδιαίτερες προτάσεις για το σαλόνι και την τραπεζαρία, οικονομικές λύσεις για την κρεβατοκάμαρα αλλά και συμβουλές διακόσμησης από κορυφαίους designers σας περιμένουν στα έπιπλα VERFO.

Οι συμβουλές των ειδικών

Τι είναι αυτό που μπορεί να θέλει ένας χώρος για να είναι ολοκληρωμένος και να σας εμπνέει μόλις μπαίνετε; Η απάντηση δεν είναι μία, αλλά μία απ’ όλες είναι σίγουρα τα έπιπλα, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χώρου.

Χρώμα

Παράγοντας ο οποίος δίνει άλλο αέρα στο σπίτι και το κάνει πιο στυλάτο. Το άσπρο ξεχάστε το! Βάψτε μερικούς από τους τοίχους σας με ένα ιδιαίτερο χρώμα ακόμα και με μία ξεχωριστή τεχνοτροπία, για να δένει με το συνολικό στυλ του χώρου σας.

Μπροστά από τα έντονα αυτά χρώματα, μην ξεχάσετε να βάλετε έναν καναπέ με πολλά μαξιλάρια, διαμορφώνοντας την πιο cozy γωνιά του σπιτιού.

dc7259495409db483f53803df58f17e8_XL

Ένα διακοσμητικό trend που σίγουρα θα συμβάλλει στο design

To ρετρό έχει επιστρέψει και μπορεί να είναι περισσότερο μοντέρνο και σύγχρονο από ποτέ. Τα αναπαλαιωμένα έπιπλα είναι ένας τρόπος να πείτε ναι στο mix & match, προσδιορίζοντας ένα κορυφαίο design που όλοι αγαπήσανε και απ’ ότι φαίνεται συνεχίζουν να αγαπάνε.

Μία από τις top επιλογές είναι να επιλέξετε floral έπιπλα, όπως πολυθρόνες και καναπέδες, οι οποίοι να μπορούν να ενταχθούν ακόμα και στις κλασικές προοπτικές.

Για έπιπλα μοναδικής ποιότητας στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, το Κιλκίς, την Κοζάνη και ολόκληρη τη Β. Ελλάδα, η Verfo αποτελεί αναμφίβολα την ιδανική επιλογή!