Εμφανώς συγκινημένη εμφανίστηκε η Σελίν Ντιόν στην πρώτη συναυλία μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος πριν ένα μήνα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 73 του χρόνια. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον άντρα της και δε συγκράτησε τα δάκρυά της…

Advertisements

Το προγραμματισμένο σόου της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Λας Βέγκας ξεκίνησε με ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην οικογένεια της 47χρονης Ντιόν.

Η ίδια, όταν εμφανίστηκε στην σκηνή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ δήλωσε πως: «Σε όλη μου τη ζωή, είχα μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, ο οποίος καθόταν εκεί κάθε βράδυ. Όλοι νόμιζαν ότι τον κοιτούσα, αλλά δεν χρειαζόταν να το κάνω αυτό γιατί κάθε φορά που έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα τον Ρενέ στην σκηνή μαζί μου. Είτε καθόταν στην πρώτη σειρά, είτε στο θεωρείο, είτε ήταν στο σπίτι με τα παιδιά, βρισκόταν πάντα πάνω στην σκηνή μαζί μου και τίποτα δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό».

Η Σελίν Ντιόν συνέχισε να μιλά, γεμάτη αγάπη για τον Ανζελίλ, αποκαλύπτοντας πως: «Ο Ρενέ πάντα φρόντιζε να περιτριγυρίζομαι από τους καλύτερους ανθρώπους. Τον εμπιστευόμουν τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε ποτέ να αγχωθώ για το οτιδήποτε. Τώρα, νομίζω πως είναι φυσικό να αμφισβητώ κάθε μου κίνηση. “Θα έπρεπε να αφήνω τα παιδιά να παίζουν με αυτά τα παιχνίδια; Είναι αυτό το τραγούδι πολύ αργό ή πολύ γρήγορο; Να μην μιλάω τόσο πολύ;”. Είναι εκπληκτικό ότι από τότε που έφυγε από κοντά μου, είναι πιο παρών από ποτέ».

celin

Advertisements

Η Ντόν μίλησε ακόμα για την καθοδήγηση του Ανζελίλ στην καριέρα της, τονίζοντας πως: «Ο Ρενέ ήταν ο καλύτερος κριτικός μου. Ποτέ δεν μου έλεγε αυτό που ήθελα να ακούσω, αλλά αυτό που έπρεπε να ακούσω».

Λίγο πριν τελειώσει το αφιέρωμα, η 47χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στοιχεία της σχέσης του, ως αντρόγυνο, σχολιάζοντας πως: «Ο Ρενέ ήταν ο μόνος άντρας που γνώρισα ποτέ. Πάντα με έκανε να αισθάνομαι σαν να βρισκόμασταν στο πρώτο μας ραντεβού. Ήμασταν σαν ένα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάντα θα είμαστε ένα. Ξέρετε, μπορεί να μην ακούω τη φωνή του, αλλά του μιλάω. Τον σκέφτομαι συνέχεια. Και τώρα αισθάνομαι ότι θα μου έλεγε να σταματήσω να μιλάω και να ξεκινήσω να τραγουδάω».

Η συναυλία ξεκίνησε με μια φωτογραφία του Ανζελίλ και τη φράση της Σελίν Ντιόν: «Κατάλαβα ότι η καριέρα μου ήταν το αριστούργημα του, το τραγούδι του, η συμφωνία του. Η ιδέα του να την αφήσω στη μέση θα τον πλήγωνε πολύ. Συνειδητοποίησα ότι αν μας άφηνε ποτέ, θα έπρεπε να συνεχίσω χωρίς αυτόν, γι’ αυτόν».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν…

Advertisements

youweekly.gr

Advertisements