Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Νικολέτα Ράλλη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «Celebrity Travel».

 

Όταν η αγαπημένη παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το αν προτεραιότητά της είναι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας ή όλα αυτά θέλει να έρθουν μετά από μία επιτυχημένη καριέρα, εκείνη απάντησε χωρίς περιστροφές

 

«Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες που έχουν σκεφτεί τον γάμο, όποιον άντρα γνωρίζουν, ακόμα και για ένα ποτό αν είναι, σκέφονται αν θα τον παντρευόντουσαν. Δεν κάνουν όνειρα και είναι με νυφικό ντυμένες, αλλά κάνεις ένα παιχνίδι με τον εαυτό σου. Το βλέπω από τις φίλες μου και από τις πολλές γυναίκες που γνωρίζω. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, θέλω να παντρευτώ και όλο αυτό να γίνει σωστά. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου αλλά είναι κάτι που από τη στιγμή που το θέλω, Κι ήμουν κάπου που έβλεπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί, αν δεν πέρναγα φανταστικά γιατί και αυτό είναι ο διαιωνισμός, δεν…» είπε.

  Xάρης Ρώμας: Η απάντησή στη Μουτίδου στο να μιλούν οι gay της showbiz για τις επιλογές τους - «Είναι φασιστικό»

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης αν ανέχεται το «κέρατο» σε μία σχέση, η όμορφη παρουσιάστρια απάντησε χωρίς περιστροφές: «Καλύτερα να μη το μάθω» όμως πρόσθεσε ότι αν το μάθαινε, δεν θα το συγχωρούσε. «Αυτά συνέβαιναν το ’50 που έφερνε ο άντρας τα λεφτά στο σπίτι και έλεγε η γυναίκα ‘τι να τον κάνουμε που μας ταΐζει».

 

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της…

 

Πηγή