Μην χασετε

Brad Pitt: Αποκαλύπτει σε ποιον πήγε να μείνει μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου

Advertisements

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Brad Pitt στο περιοδικό GQ, μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Angelina Jolie ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτει όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του χωρισμού.

Τις ημέρες που ακολούθησαν τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου, ο Brad Pitt βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του φίλου του, σκηνοθέτη David Fincher. «Ήταν πολύ στενάχωρα στο σπίτι μου και έτσι πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου, σε ένα μπανγκαλόου στη Σάντα Μόνικα. Έμεινα για λίγο εκεί, δίπλα στο φίλο μου, τον David Fincher. Έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή για μένα, κάναμε πολλά πράγματα κι έτσι έμεινα εκεί για ενάμιση μήνα».

Για το οικογενειακό επεισόδιο στο ιδιωτικό τζετ μεταξύ εκείνου και του 15χρονου γιου του, Maddox –που οδήγησε στη διερεύνηση της υπόθεσης από το FBI για ενδεχόμενη παιδική κακοποίηση– τελικά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. «Ήμουν στα πατώματα. Όταν κάλεσαν την Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων, ήμουν εγκλωβισμένος στο σύστημα. Αλλά μετά από αυτό καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί (σ.σ. με την Jolie) και να το ξεκαθαρίσουμε. Και οι δυο μας προσπαθούμε για το καλύτερο. Ένας δικηγόρος μου είπε “σε μια δίκη δεν κερδίζει κανείς, το θέμα είναι απλά ποιος θα πληγωθεί περισσότερο”. Ξοδεύεις ένα χρόνο για να χτίσεις την υπόθεση και να αποδείξεις ότι εσύ έχεις δίκιο και τους λόγους που ο άλλος έχει άδικο, αλλά όλο αυτό είναι μόνο μια επένδυση σε δηλητηριώδες μίσος. Αρνούμαι να το κάνω. Ευτυχώς και η σύντροφός μου (σ.σ. την αναφέρει ως partner) συμφωνεί σε αυτό. Θα ήταν πολύ, πολύ καταστροφικό για τα παιδιά ξαφνικά να διαλυθεί η οικογένειά τους. Υπάρχουν πολλά για να τους πούμε. Στόχος είναι να βγούμε όλοι από αυτό πιο δυνατοί και καλύτεροι. Δεν υπάρχει άλλη προοπτική».

govastileto.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα