Οι αφέλειες ήταν αδιαμφισβήτητα το κούρεμα της προηγούμενης χρονιάς αλλά θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί και φέτος στην πιο ανανεωμένη εκδοχή της που είναι οι bottleneck bangs.

Advertisements

Εμπνευσμένες από το σχήμα του μπουκαλιού, που είναι πιο στενό στο πάνω μέρος και πιο φαρδύ στο κάτω, οι bottleneck bangs είναι πιο λεπτές κοντά στις ρίζες, και “ανοίγουν” στο ύψος των φρυδιών και των αυτιών. Το κοινό τους χαρακτηριστικό με τις curtain bangs είναι ο choppy, αέρινος χαρακτήρας τους. Σε αντίθεση ωστόσο με το it στιλ της προηγούμενης χρονιάς, οι αφέλειες του 2022 είναι πιο πλούσιες και bouncy.

 

 

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν;

 

Όπως αποδεικνύουν η Margot Robbie, η Sara Sampaio και η Dakota Johnson, το ’70s στιλ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως τύπου μαλλιών, καθώς πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει πιο αδύνατο.

Advertisements

 

 

Αποτελεί εξαιρετική επιλογή ακόμα και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς καμουφλάρει το πόδι της χήνας και χαρίζει μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που κάνει τη συνολική εμφάνιση να δείχνει πιο νεανική.

 

 

Το μεγάλο τους plus

Advertisements

Είναι εξαιρετικά low maintenance, καθώς δεν απαιτούν ιδιαίτερο styling για να δείχνουν κομψές, ενώ μπορούν να αποτελέσουν και το απόλυτο “αξεσουάρ” για κάθε αλογοουρά και updo. Για να τους χαρίσετε όγκο και σχήμα, χρησιμοποιήστε ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες ή μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ. Μην υπερβάλλετε. Όσο πιο επιμελώς ατημέλητες μοιάζουν, τόσο πιο κομψές δείχνουν.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements