Πόσες φορές είσαι ανάμεσα σε δύο δρόμους και δεν ξέρεις ποιον να επιλέξεις; Έτσι είναι και οι σχέσεις, ειδικά αν έχεις χωρίσει με κάποιον. Ναι, ακόμα και αν αυτός ήταν ο έρωτας της ζωής σου και πιστεύεις ότι δε μπορείς να βρεις άλλον σαν εκείνον. Παύση τώρα. Σκέφτηκες ποτέ πραγματικά αν αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία; Υπάρχουν άνθρωποι που τη ζητούν αλλά στη συνέχεια κάνουν ακριβώς τα ίδια με την πρώτη φορά. Διάβασε τα παρακάτω λοιπόν με προσοχή και αν ισχύουν τότε μάλλον τελικά είναι ο έρωτας της ζωής σου.

1. Πράξεις, όχι λόγια

Από λόγια χόρτασες, το θέμα είναι να δεις έμπρακτα ότι θέλει να είναι μαζί σου. Μπορεί προκειμένου να το πετύχει να σου τάξει ότι θα σου κατεβάσει όλα τα αστέρια, ότι θα αλλάξει συμπεριφορά, ότι θα είναι σωστός απέναντι σου και ότι θα σε καταλαβαίνει. Για να τα δεις όλα αυτά και να σιγουρευτείς όμως να ξέρεις ότι θα περάσει καιρός. Γιατί τον πρώτο μήνα θα είναι άψογος, στη συνέχεια όμως τι γίνεται; Ναι, θα περάσεις μια περίοδο που θα τον δοκιμάζεις ουσιαστικά μέχρι να καταλήξεις αν άλλαξε.

  Τα 9 μυστικά επιτυχίας για το πρώτο ραντεβού

2. Ειλικρίνεια πάνω από όλα

Όταν ένας άντρας είναι ειλικρινής, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Επίσης να ξέρεις ότι αν κάποιος θέλει να κρυφτεί, θα κρυφτεί. Αν όμως σε αφήσει να τον ρωτήσεις το οτιδήποτε από τη στιγμή που χωρίσατε μέχρι και τη στιγμή που τα βρήκατε ξανά τότε να ξέρεις ότι όντως έχει αλλάξει. Δεν σου λέω ότι θα χρειαστεί να φτάσεις σε ακρότητες και πραγματικά θα σε αποτρέψω από το να ψάξεις το κινητό του, είτε το κάνεις κρυφά, είτε του το ζητήσεις επίτηδες. Το κλειδί για μια σωστή σχέση είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη.

3. Φταίμε και οι δυο

Μη με παρεξηγήσεις με αυτό που θα σου πω, αλλά σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Αν πλήγωσε τα συναισθήματα σου, δείχνοντας ενδιαφέρον σε κάποια άλλη, σκέψου που έκανες και εσύ λάθος. Μήπως δεν του έδωσες τη σημασία που ήθελε; Μίλησε μαζί του, άκουσε τι έχει να σου πει χωρίς να θυμώσεις. Άφησε τον να μιλήσει και όταν τελειώσει μπορείς να του μιλήσεις εσύ. Τι σε κούρασε από τη σχέση σας; Τι θέλεις να αλλάξει; Η περίοδος που θα περάσετε μετά, αν τελικά τα βρείτε για τους επόμενους τρεις μήνες θα είναι αρκετά δύσκολη. Θα πρέπει να οπλιστείς με κουράγιο και δύναμη για να την αντέξεις γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρξει επιστροφή.

  Τα 9 μυστικά επιτυχίας για το πρώτο ραντεβού

Τέλος, πρόσεξε,και αυτό που σου λέω το εννοώ, πριν κάνεις οποιαδήποτε νύξη για επανασύνδεση σκέψου καλά αν επιλέγεις να είσαι μαζί του επειδή το θέλεις πραγματικά ή γιατί δεν έχεις βρει κάποιον άλλον εδώ και τόσο καιρό για να προχωρήσεις τη ζωή σου. 

agapimono.gr