Η vintage πινελιές στη διακόσμηση είναι πλέον μία από τις πιο διαδεδομένες τάσεις. Η eclectic τάση έχει κάνει τα vintage στοιχεία εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε είδους αισθητική, κάνοντας πιο ενδιαφέρουσα τη διακόσμηση του σπιτιού. Έτσι, λοιπόν, επανέρχονται σταδιακά διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα που έρχονται από τις περασμένες δεκαετίες και λειτουργούν σαν μία πινελιά ανανέωσης στο σπίτι σου.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή με τις bistro καρέκλες που εκτός από την vintage αισθητική δίνουν και μία παριζιάνικη αίσθηση στην τραπεζαρία σου. Πρόκειται για εκείνες τις κλασσικές καρέκλες που χρησιμοποιούνται στα γαλλικά bistro στο Παρίσι, οι οποίες έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού. Μπορείς να τις έχεις στην κανονική τους εκδοχή αλλά να τους δώσεις και μία πιο σύγχρονη πινελιά ή λίγο πιο ρομαντική.

Αν θες να ανανεώσεις την τραπεζαρία σου, με απλές κινήσεις, τότε αντικατέστησε τις καρέκλες της με τις bistro, οι οποίες μπορούν να συμβαδίσουν με την υπόλοιπη αισθητική που έχεις διαλέξει και η απόδειξη είναι οι φωτογραφίες που θα βρεις παρακάτω.

πηγή