Για το ξέσπασμα του Δημήτρη Πυργίδη μετά την αποχώρηση του αντιδημάρχου Χρήστου Μακρίδη, μίλησε η μητέρα του, Βέτα στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε πως ο γιος της «στενοχωρήθηκε πραγματικά». Η ίδια ανέφερε, μάλιστα, πως ο Δημήτρης Πυργίδης θα δείξει τώρα τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Advertisements

«Ο Δημήτρης στεναχωριέται, συγκεκριμένα για την Άννα Μαρία. Όταν τρέφει κάποια αισθήματα για κάποιον άνθρωπο, αυτή είναι η αντιμετώπισή του. Στενοχωριέται, δεν μπορεί», είπε αρχικά η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη, αναφέροντας: «Τρέφει φιλικά συναισθήματα για την Άννα Μαρία και για όλους τους συμπαίκτες του».

«Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι εις βάρος του Δημήτρη. Τους είπαν η Α είναι ερωτευμένη μαζί σου και ύστερα άρχισαν να λένε ότι εκνευρίζεται, θυμώνει. Όλα τα έκανε αληθινά. Τίποτα προσποιητό. Όλα αυτά τον έριξαν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε στον αντιδήμαρχο. Ήταν κοντά και δεν τον άφησε μόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μιλώντας για τα δάκρυα του Πυργίδη μετά την αποχώρηση του Μακρίδη ανέφερε: «Ξέρει να αγαπάει αληθινά. Δεν είναι θεατρίνος και δεν παίζει ψεύτικα. Θα σκεφτεί κάποια στιγμή όλα αυτά, θα καταλάβει τι παίχτηκε εις βάρος του και τώρα θα δείξει τον αληθινό του εαυτό. Έχασε τον εαυτό του.

  Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Αυτό που έγινε με την Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί».

Πρώτα ο αντιδήμαρχος τον απογοήτευσε που του έκρυψε την αλήθεια με την Άννα Μαρία. Και ξέσπασε ο Δημήτρης και είπε θα κάνω ό,τι αισθάνομαι».

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements