Για το #metoo και την προσωπική σχέση που είχε ο ίδιος με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλά ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή “Απλές Κουβέντες” που θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Open. Απόσπασμα από τη συνέντευξη αυτή προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα να αναφέρει:

Advertisements

 

«Για τους ανθρώπους τους πολύ κοντινούς μου -ξέρετε για ποιον μιλάω, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχα μια συνεργασία περίπου δεκαετίας – ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου, ένας άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστεύομαι δικά μου πράγματα, ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και στην καριέρα μου και σε προσωπικά προβλήματα, πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα. Επειδή όμως ο χαρακτήρας του είναι εκρηκτικός το θεωρούσαμε αυτό ένα φυσιολογικό πράγμα που συνέβαινε σε αυτόν τον άνθρωπο.

Γι΄αυτά που του συμβαίνουν σήμερα, καλώς του συμβαίνουν γιατί τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει, είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου και εξίσου φίλες. Νιώθω τεράστια θλίψη γι΄αυτόν τον άνθρωπο που καταστράφηκε μη προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του και όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξουσία. Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Νιώθω μεγάλη θλίψη γι΄αυτόν και την οικογένειά του. Πιστεύω ότι για το παιδί του δεν έχει κανένα λόγο κανείς να λέει κάτι που βγαίνει στο επάγγελμα και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε».

 

tlife.gr

Advertisements