Καρπό του έρωτά της με τον Τζέιμς Ράιτον

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Κίρα Νάιτλι καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζέιμς Ράιτον.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το φύλο του παιδιού! Άλλωστε, η 29χρονη χολιγουντιανή ηθοποιός όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης κρατούσε χαμηλό προφίλ και δεν άφηνε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ωστόσο, στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όπου ήταν καλεσμένη τον Φεβρουάριο, δεν έκρυψε τις «δυσκολίες» που περνούσε, λέγοντας πόσο πολύ της έλειπε το ποτό!

270515095414_4137
«Πλέον δεν μπορώ να πιώ! Και όχι τίτοτ΄άλλο, αλλά ετοιμάζομαι να πάω και στα Όσκαρ. Πήγα στο γιατρό –πρέπεις να κάνεις πολλά τσεκαπ όταν είσαι έγκυος- και με ρώτησε αν είχα κάποια απορία. Και του είπα “ναι! Πότε θα μπορώ να πιω; Σας παρακαλώ! Έχω ανάγκη μια μαργαρίτα”!» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για τα ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της; Να μην την κατουρήσει το μωρό όταν του αλλάζει πάνες!

star.gr