Ο Μπάμπης Στόκας θα είναι ο δεύτερος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά». Ο γνωστός τραγουδοποιός θυμήθηκε και εξομολογήθηκε κάποιες άσχημες συμπεριφορές του ενώ αναφέρθηκε και στην «πτώση» μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ. Το εν λόγω απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Advertisements

 

Αρχικά, λοιπόν, ο Μπάμπης Στόκας δήλωσε με ειλικρίνεια: «Ήταν μια περίεργη εποχή τότε. Είχαμε κλέψει ένα αυτοκίνητο για να πάμε στην Πάτρα, που είχαμε βρει δύο γυναίκες. Δεν ήταν εύκολο να κλέψεις, εγώ το είχα κλέψει. Και τη Χίο αυτό που είπα ήταν πολύ άσχημο… Κακώς με πήραν και με ανέβασαν πάνω στη σκηνή, δεν έπρεπε να το κάνουν. Ανέβηκα στη σκηνή και έβρισα όλον τον κόσμο χυδαία. Ο κόσμος έφυγε… Όταν ήρθα στα ίσια μου ήταν αργά. Στη Χίο κάναμε να παίξουμε 15 χρόνια».

Μιλώντας για την περίοδο μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ, είπε: «Μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ βρέθηκε ολομόναχος. Η δισκογραφική δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για μένα. Από εκεί που έπαιζα σε συναυλίες με 50.000 άτομα, έπαιζε σε μαγαζιά με 50 και 100 άτομα. Μου έκανε καλό αυτό. Μου αρέσει πιο πολύ με τους λίγους γιατί μπορεί να ακούσεις τι λένε».

 

Advertisements

protothema.gr

 

Advertisements