Κριός

Η eρωτική έλξη προς κάποιον/α θα μπορούσε να κρυώσει, εξαναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε τα πράγματα σε βάθος καθώς η Αφροδίτη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Θα πρέπει τώρα να αγωνιστείτε προκειμένου να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο και να είστε πιο εκφραστικοί, πράγμα το οποίο θα είναι τώρα δύσκολο για σας.

 

Νιώθετε απόμακρο τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα να αμφισβητείτε αν υπάρχουν οικειότητα, ασφάλεια και σeξουαλική έλξη, ίσως κάποια κρυμμένα μυστικά έρθουν στο φως και ταρακουνήσουν για τα καλά τη σχέση σας. Θαμμένα συναισθήματα, σιωπηλή δυσαρέσκεια ή αρνητικές σκέψεις θα μπορούσαν να είναι οι ένοχοι της αδιαφορίας του ενός εκ των δυο σας. Αυτή είναι η στιγμή για να επεξεργαστείτε αυτά τα θέματα και να επιφέρετε την αρμονία και τη γαλήνη.

 

Ταύρος

Νιώθετε κοντά με τον αγαπημένο σας ή μήπως όχι; Η σχέση σας θα περάσει από μια δοκιμασία καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Χαλαρώστε και μη το παίζετε αφεντικό, αυτή η όψη δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί η αγάπη. Χρησιμοποιήστε την καρμική χροιά του Κρόνου ως ευκαιρία για να ενισχύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας και για να αγωνιστείτε για μια πιο δίκαιη κατανομή των καθηκόντων. Δεν χρειάζεται να πάρετε πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα, έτσι μην χάσετε την αίσθηση του χιούμορ σας! Θα μπορούσε επίσης να αναβιώσει μια παλιά σχέση ή να αποφασίσετε να κάνετε μια πιο επίσημη συμφωνία για να εξασφαλίσετε μια πιο δίκαιη διαχείριση των κοινών περιουσιακών στοιχείων σας.

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τα μικρά πράγματα! Η Αφροδίτη στον καθημερινό και αναλυτικό έκτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο και θα χρειαστεί τώρα να αγωνιστείτε για να χαλαρώσετε καθώς αναλύετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Ίσως νιώθετε δυσαρέσκεια από την έλλειψη φροντίδας ή την καθημερινή ρουτίνα σας που στερεί τη χαρά και τη διασκέδαση. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε πραγματικά στα σοβαρά τη σχέση σας και να αλλάξετε κάποια πράγματα. Το φαγητό μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ξεχάσετε, αλλά έτσι δεν θα καταφέρετε και πολλά. Ασχοληθείτε με την εκγύμναση του σώματός σας ή κάντε έναν περίπατο στον καθαρό αέρα, θα αποβάλλετε το άγχος σας. Μπορεί τώρα να χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρότερα για να υπάρχουν αρμονία και ισορροπία στη σχέση σας.

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (25–26/9)

 

Καρκίνος

Εκφραστείτε αλλά μην αγωνιάτε για τη σχέση σας. Η Αφροδίτη στον eρωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο και σας δίνει κάποια σκληρά αλλά ωφέλιμα μαθήματα στην αγάπη. Ίσως το αντικείμενο του πόθου σας υπαναχωρήσει, ίσως η έπαρση, η αλαζονεία και ο στόμφος γίνουν αιτία να παγώσουν ο ρομαντισμός και η αγάπη. Μην αναζητάτε τις κολακείες και τους επαίνους, θα σας κατευθύνουν μακριά από την αληθινή αγάπη. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε κάθε κίνησή σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ή να τρέχετε στους φίλους σας για συμβουλές. Η ζωή είναι δική σας, εσείς την ορίζετε. Ο Κρόνος δείχνει την ανάγκη για περισσότερη δομή στην eρωτική σας ζωή. Μην περιμένετε τώρα εύκολες σχέσεις, καραδοκούν εμπόδια.

Λέων

Η ευτυχία σας παρεμποδίζεται, νιώθετε πίεση και άγχος, ειδικά αν συγκατοικείτε με τον αγαπημένο σας καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Θα χρειαστεί να μιλήσετε σοβαρά με την οικογένειά σας, ειδικά αν εναντιώνονταν στη σχέση σας, για να αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικογενειακές βεντέτες. Μια παλιά πληγή ίσως να βγει στην επιφάνεια και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από εσάς τώρα καθώς νιώθετε αδύναμοι να ξεχάσετε. Σκεφτείτε ότι το σύμπαν σας προειδοποίησε. Μην κάνετε άσκοπες θυσίες για την οικογένειά σας, αυτό θα μπορούσε να είναι επιζήμιο για τη σχέση σας και την ευτυχία σας. Θέστε τα όριά σας! Εάν σκέφτεστε την αγορά ενός ακινήτου, ο Κρόνος θα μπορούσε να επιβραδύνει τη διαδικασία.

Παρθένος

Είστε επαγγελματίες στο να κρύβετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, και με την Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο γίνεστε αυστηροί στην επικοινωνία. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε προφορικά ή τι θέτετε εγγράφως. Τα λόγια σας μπορεί να βλάψουν τον αγαπημένο σας ή μπορούν να θεραπεύσουν, επιλέξτε με σύνεση. Μπορεί να δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον αγαπημένο σας, έτσι να είστε υπομονετικοί αν κάτι πάει στραβά, αντί να σπεύδετε να επιρρίψετε κατηγόριες. Ο Κρόνος θα μπορούσε επίσης να σας απομακρύνει από τον αγαπημένο σας ή να προκαλέσει προστριβές, αλλά αυτή η σύγκρουση μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να ενισχύσετε το δεσμό σας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια.

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (25–26/9)

Ζυγός

Σε τί κατάσταση είναι τα οικονομικά σας; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο και σας ζητά να θεσπίσετε μέτρα λιτότητας. Κάποιες πηγές εσόδων μπορεί να στερέψουν κι αυτό να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση με τον αγαπημένο σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε λίγο περισσότερο τώρα για να νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Επίσης, να είστε πιο συνετοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας, μην ξοδεύετε τα χρήματά σας γρήγορα, δύσκολα κερδίζονται. Η σαφής επικοινωνία είναι απαραίτητη τώρα ακόμα και αν είναι δύσκολες οι προκλήσεις. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να υπάρχει συμβιβασμός και αρμονία στη σχέση σας, αν θέλετε να κρατήσετε ζωντανή την αγάπη μεταξύ σας.

 

Σκορπιός

Νιώθετε συναισθηματικό κενό; Άγχος και πίεση; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας  βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο και δημιουργεί εμμονές, έλλειψη εμπιστοσύνης και οικειότητας. Η σχέση σας σας υποστηρίζει πραγματικά; Νοιάζεται αυτό το άτομο για την επιτυχία και την ευτυχία σας; Είναι απόλυτα απαραίτητο να αποσαφηνίσετε τις ενδόμυχες προθέσεις του αγαπημένου σας, σε ποιον αφιερώνετε τις πολύτιμες ώρες σας και την ψυχή σας; Χωρίς επαρκή προσωπικό χρόνο και ηρεμία, έλλειψη αρμονίας και αγάπης, θα αγωνίζεστε μόνοι σας και η ψυχή σας θα υποφέρει. Με τον Κρόνο θα μπορούσατε να καταληφθείτε από έμμονες ιδέες ή μια παράνομη σχέση που σας αποσπά από τους στόχους σας. Σκεφτείτε τα πράγματα σε βάθος αντί να παίζετε με τη φωτιά.

Τοξότης

Σας αρέσει η εξερεύνηση και η περιπέτεια αλλά τώρα προτιμάτε να είστε σε ένα δωμάτιο μόνοι σας. Με την Αφροδίτη στο μοναχικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο γίνεστε περισσότερο σοβαροί και στοχαστικοί, η ψυχή σας έχει ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο, μοναξιά και ηρεμία. Παρά το γεγονός ότι δεν είστε μοναχικοί, μπορεί τώρα να προτιμάτε να μιλήσετε με τον εαυτό σας, δεν επιδιώκετε να κοινωνικοποιηθείτε. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε συναισθηματική αποτοξίνωση από μια παλιά σχέση ή να αποβάλετε τους φόβους σας για να δημιουργήσετε μια σταθερή eρωτική σχέση. Ίσως να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη από κάποιον/α αλλά να είστε προσεκτικοί, μην συγχέετε το σeξ με την αγάπη τώρα. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από τα αρνητικά συναισθήματα και αναγεννήστε τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Πίεση, άγχος και ένταση θα μπορούσαν να σας αποξενώσουν από τον αγαπημένο σας καθώς η Αφροδίτη στον φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ανταρσία; Όχι απαραίτητα. Αυτή μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να θέσετε καλύτερα όρια και κατευθυντήριες γραμμές, να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο πλανήτης της δομής και της οργάνωσης, και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, θα καταφέρετε να επιφέρετε την αρμονία. Μην δημιουργείτε προστριβές για ζητήματα που δεν είναι ουσιαστικής σημασίας. Μπορεί ακόμα να χρειαστεί να δείτε τους φίλους σας και να αλλάξετε το πρόγραμμά σας με τον αγαπημένο σας αλλά θα αντιμετωπίσετε τα παράπονά του.

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (25–26/9)

 

Υδροχόος

Έχετε τα μάτια σας στραμμένα στους επαίνους και στα βραβεία, ίσως και να αγωνίζεστε καιρό να γίνετε το αφεντικό στην εταιρεία σας καθώς η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Αυτός ο πιεστικός και αγωνιστής πλανήτης σας κάνει να εργαστείτε λίγο σκληρότερα για να ολοκληρώσετε τους μεγάλους επαγγελματικούς στόχους σας με αποτέλεσμα να παραμελήσετε τον αγαπημένο σας. Ενώ αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε μια προσωρινή συναισθηματική αποστασιοποίηση, όμως σας βοηθά να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας για την επαγγελματική σας άνοδο. Ένα αφεντικό ή κάποιος συνάδελφος από το παρελθόν σας θα μπορούσαν να εισέλθουν στη ζωή σας, δίνοντας μια νέα πνοή στην αποστολή σας. Μην απογοητευτείτε αν η σχέση σας είναι δύο βήματα μπροστά, και ένα βήμα πίσω.

Ιχθύς

Αναζητάτε μια διασκεδαστική απόδραση ή έχετε τάσεις φυγής; Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο και επιβραδύνει την ανάγκη σας για ένα ταξίδι ή σκέφτεστε να αλλάξετε τον φιλελεύθερο τρόπο ζωής σας. Το να τρέχετε από εδώ και από εκεί, χωρίς σκοπό, θα μπορούσε να σας αποτρέψει από το σχηματισμό μιας σταθερής σχέσης που πραγματικά θέλετε να δημιουργήσετε. Τούτου λεχθέντος, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε πως θα κάνετε μια σοβαρή σχέση, να διερευνήσετε αν κάποιες παλιές πεποιθήσεις σας για την αγάπη περιορίζουν το να είστε ο αληθινός εαυτός σας. Μπορεί να αξιοποιήσετε θετικά την ενέργεια του Κρόνου για να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Όλα χτίζονται με την κοινή λογική και την ηθική ακεραιότητα.

 

Πηγή: zwdiasimera