Μην χασετε

Aυτά τα ζώδια έχουν οι πρώην που σε στοιχειώνουν αιώνια

Advertisements

Οι πρώην είναι ένα πονεμένο κεφάλαιο στη ζωή. Αν όμως ανήκουν και σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε η φάση ζορίζει ακόμη περισσότερο:

Δίδυμος

Δε φτάνει που σε ταλαιπώρησε ανελέητα όσο ήσασταν μαζί, δεν παύει να σε ταλαιπωρεί και αφού χωρίσατε. Πως; Κάνει ghosting. Τι σημαίνει αυτό; Εμφανίζεται όποτε του καπνίσει σα να μην τρέχει τίποτα και θέλει να ξαναβρεθείτε για οne night staηd εκεί που εσύ έχεις βρει τη γαλήνη και την ησυχία σου. Σαφέστατα θέλει να σου τη χαλάσει.

Σκορπιός

Εννοείται πως δεν ξεχνά ποτέ το παραμικρό που του έκανες και πως θα θυμάται να σε εκδικείται στο βάθος των αιώνων. Σε θεωρεί για πάντα ένοχο για κάτι που μπορεί ακόμη και να μην του έκανες και θα το πληρώνεις ακριβά για πάντα. Επίσης θα το πληρώνουν και οι συγγενείς σου μέχρι τρίτου βαθμού, τακτική δανεισμένη από τη μαφία.

Advertisements

Υδροχόος

Κλάψα νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων αμήν. Εκτός από το ότι θα διαδίδει παντού πόσο κακό άτομο είσαι και τον πλήγωσες, θα σε παίρνει μεθυσμένος και θα κλαίει στις 4 το πρωί ενώ πάνω στη θλίψη του -ουπς- θα σου σπάσει και με ένα μπαστούνι του beseball το τζάμι του αυτοκινήτου. Για να κλαις κι εσύ μετά να μην είναι μόνος.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα