Τις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου, του Περικλή Κονδυλάτου, αλλά και το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι επιμένουν να δίνουν λόγο σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να μιλάνε και να εκφράζουν τέτοιες απόψεις, σχολίασε και μάλιστα αρκετά έντονα η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας όσα είπε ο ηθοποιός για τις καταγγελίες σε Λιγνάδη και Φιλιππίδη, αλλά και εκείνα που δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος, ξέσπασε.

«Με τον Μάνο γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά, δεν του αφερώ το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη πήγαν όλα καλά. Βέβαια με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, είχα πει εγώ, ότι δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές. Δεν μπορώ να βάζω λοιπόν δύο μέτρρα και δυο σταθμά. Θυμάμαι τη συνεργασία του Μάνου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, θυμαία ότι ήταν πολύ φίλοι και έκαναν παρέα και το συνέχισαν. Θα δεχτώ ότι είναι πολύ φίλοι και ότι νιώθει την ανάγκη να τον υπερασπιστεί. Κανένας ποτέ μα ποτέ όμως δεν συσχετίζει τη σeξουαλική κακοποίηση με φλερτ. Για τις 300 καταγγελίες σε βάρος του Λιγνάδη, δεν νομιζω… Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι η λέξη “χαζές” για τις καταγγελίες. Επίσης, επειδή τον κάθε καλλιτέχνη τον ρωτάνε γι αυτά, έχει το δικαίωμα να πει “δεν θέλω να τοποθετηθώ”. Ας μην πει και ένας τη γνώμη του, ας μην έχουμε όλοι άποψη», είπε χαρακτηστικά η Ναταλία Γερμανού για τον Μάνο Ιωάννου και αναφέρθηκε στον Περικλή Κονδυλάτο και τους δημοσιογράφους:

 

Advertisements

«Άσε μας ρε Περικλή μεσημεριάτικα. Συμφωνούμε στο ότι δεν πρέπει να μιλάνε όλοι οι άνθρωποι. Την ίδια ευθύνη που έχει ο Περικλής που τα λέει, την ίδια ευθύνη έχει και ο δημοσιογράφος που επιμένει να δίνει το μικρόφωνο στον κάθε Περικλή. Θέλετε πιο υγιή τηλεόραση; Φτιάξτε τη. Θέλετε καλύτερες απαντήσεις; Κάντε καλύτερες ερωτήσεις».

Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις και όσα είπε η παρουσιάστρια

 

 

Advertisements

znews.gr

 

Advertisements