Γιατί της άσκησε σκληρή κριτική;

Σκληρή κριτική για την εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται” άσκησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ναταλία Γερμανού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τον απογοήτευσε.

«Πέρυσι με απογοήτευσες, διότι βγάζεις ένα σλόγκαν “Η Γερμανού ξανάρχεται”, θεωρώ ότι θα δω τις πιο γαμ…ες συνεντεύξεις και βλέπω μια φοβισμένη Ναταλία που με ξενερώνει. Όταν κάνεις ένα τέτοιο τίτλο, θεωρείς και το τρέιλερ ότι πάει κάτω και τους πλακώνει στις μπάτσες, λες ότι θα τα σπάσει τα αυγά και δεν έσπασες κανένα αυγό. Σε αδίκησες τζάμπα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε από την πλευρά της: «Έχεις δίκιο και θα σου απαντήσω ακριβώς σε ποια σημεία έχεις δίκιο. Ήταν όλο λάθος. Όπως απογοητεύτηκε εσύ, έτσι απογοητεύτηκα και εγώ από τον εαυτό μου. Απογοητεύτηκαν και αρκετοί άνθρωποι που περίμεναν κάτι περισσότερο και δεν μιλάω μόνο για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Νομίζω ήταν από το τρέιλερ λάθος όλο το πράγμα.

Γιατί όταν ξεκινάς με γάντια του μποξ και με ύφος “θα σας…αυτό και εκείνο και το άλλο” και μετά κάθεσαι σε έναν καναπέ και κάνεις …αγιογραφίες, αυτόματα απογοητεύεις κάθε τηλεθεατή, ο οποίος περιμένει ότι θα δει αιχμηρές ερωτήσεις, μια πιο σκληρή Ναταλία, μια Ναταλία που θα υπερβεί τον εαυτό της και θα κάνει κάτι παραπάνω. Δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που προσπάθησα να δείξω στο τρέιλερ».

 zappit.gr