Ο Άρης Λεμπεσόπουλος έδωσε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, στην «Αίθουσα του Θρόνου», στα δύσκολα επαγγελματικά χρόνια, αλλά και στην οικογένειά του.

Advertisements

 

«Η “Σκοτεινή θάλασσα” έχει μια αισθητική που μου αρέσει.

Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε όλοι μαζί είπα ότι αυτή θα είναι μια ωραία σειρά, γιατί δεν υπήρχε το στοιχείο της έπαρσης. Φιλοδοξία μου είναι μια σειρά να αντέχει στο χρόνο», είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος για τη σειρά και συνέχισε:

«Αγαπώ την τηλεόραση από το 1997 που έπαιξα στην “Αίθουσα του θρόνου”. Ακόμη και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο άνθρωποι που έβλεπαν τη σειρά και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη χαρά.

Έχω ωραίες αναμνήσεις από την “Αίθουσα του θρόνου”. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης δε σου άφηνε περιθώρια να τον πλησιάσεις, άφηνε πάντα μια απόσταση. Ο Νίκος Ρίζος ήταν γυναικάς, όταν ερχόταν εξαφανίζονταν οι γυναίκες».

 

Η κρίση και η συμβολή της γυναίκας του

«Κάποια στιγμή μετά την κρίση δεν υπήρχαν προτάσεις. Είμαστε χιλιάδες ηθοποιοί», τόνισε ο ηθοποιός, και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι σημαίνει καταξιωμένος ηθοποιός, αυτά είναι υποκειμενικά.

Advertisements

Τα χρόνια της κρίσης αν ήμουν μόνος μου όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα οικονομικά, μπορεί να είχα εγκληματήσει, ευτυχώς η γυναίκα μου είχε ένα εισόδημα. Το να δουλεύεις 3 μήνες στο θέατρο δεν είναι δουλειά», συμπλήρωσε.

«Μετά την “Αίθουσα του θρόνου” δεν είχα δουλειά. Ποτέ δε χτύπησα πόρτα για δουλειά, ούτε θα χτυπήσω. Άκουγα το ρήμα “πουλάει”,  ποτέ δεν το κατάλαβα. Κάποτε με φώναξαν να κάνω μια διαφήμιση και μου είπαν “Καταλαβαίνετε ότι αυτό πρέπει να το πουλήσετε;”. Τους απάντησα όχι και έφυγα», ανέφερε ο Άρης Λεμπεσόπουλος σχετικά με τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει επαγγελματικά.

 

Όσα είπε για την υποκριτική και τη διαδοχή από τον Δημήτρη Χορν

«Δεν ξέρω να κάνω άλλη δουλειά και αυτή που κάνω αν την κάνω καλά. Δεν έγινα ποτέ διάδοχος του Δημήτρη Χορν. Όταν με έχρισε ο Χορν διάδοχό του αρκετοί ζήλεψαν, αλλά δεν είχα ανάλογη πορεία με εκείνον», σημείωσε.

«Είμαι χαρούμενος όταν παίζω σε ένα γεμάτο θέατρο, αλλά έπαιξα και στο θέατρο πριν 3 χρόνια με τρεις ανθρώπους και είπα “αυτοί σε τίμησαν”», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα δύσκολα επαγγελματικά χρόνια, τόνισε πως έπρεπε να κάνει εκπτώσεις για να ζήσει από αυτό το επάγγελμα.

«Έκανα εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα. Είναι το μόνο που θέλω να δηλώσω, είμαι αυθεντικός Άρης, είχα τη μαχητικότητα. Έπρεπε να επιβιώσω σε αυτό το επάγγελμα και να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», παραδέχτηκε.

«Είχα συγκρούσεις σε συνεργασίες. Ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου και έχω συγκρουστεί και έχω φωνάξει. Δεν αντέχω να με προσβάλει κάποιος», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος σχετικά με το χαρακτήρα του.

Advertisements

 

Τα παιδιά του και η σχέση με τον πατέρα του

«Όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή πρώτα αυτά σκεφτόμουν και αυτά επικαλούμαι στα δύσκολα. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς με ελαττώματα. Τα παιδιά μου είναι 12 ετών και τα έκανα μεγάλος», είπε μιλώντας για τα παιδιά του.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Άρης Λεμπεσόπουλος αναφέρθηκε στον πατέρα του και πώς εκείνος αντέδρασε όταν του είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός:

«Ο πατέρας μου έπαθε σοκ όταν του είπα θα γίνω ηθοποιός, αλλά ερχόταν σε όλες τις πρεμιέρες μου και κρατούσε αρχείο. Δεν μου είπε ποτέ ότι και εκείνος ήθελε να γίνει ηθοποιός, ίσως και να έκανα κάτι που να ήθελε εκείνος».

 

znews.gr

Advertisements

 

Advertisements