Που θα γίνει ο γάμος της τραγουδίστριας;

Παντρεύεται η Έλενα Παπαρίζου στις αρχές καλοκαιριού τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη.

H Έλενα Παπαρίζου και o Ανδρέας Καψάλης μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους και πλέον σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες για να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Έλενα Παπαρίζου παντρεύεται και έχει την αγωνία να σχεδιάσει τον γάμο της με κάθε λεπτομέρεια. “Θέλουν ο γάμος τους να γίνει στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές του Καλοκαιριού”, λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της Έλενας Παπαρίζου, στην εφημερίδα “Real News”, επισημαίνοντας πως η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το πώς θα τα πάει η τραγουδίστρια στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Έλενα Παπαρίζου θα ήθελε να παντρευτεί στο χωριό από το οποίο κατάγεται, την Οξιά Καρδίτσας, αν και δεν αποκλείεται η τελετή να γίνει στην Αίγινα, την γενέτειρα του Ανδρέα, ή την Αθήνα.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης εδώ και μήνες μένουν κάτω από την ίδια στέγη και ο μηχανικός έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια! Η Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει για την όμορφη αυτή στη στιγμή όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

  MasterChef: Αποχώρησε ο Στέφανος από το παιχνίδι

Σημαντικό ρόλο στην ημέρα που θα οριστεί ο γάμος παίζει και το πρόγραμμα των στενών συγγενών του ζευγαριού αφού αρκετοί από αυτούς μένουν στο εξωτερικό και το ζευγάρι δεν θα ήθελε να απουσιάζουν από τον γάμο τους.

fthis.gr